Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Aplomb Large hanglamp

Foscarini Aplomb Large hanglamp

€646,00
Aplomp Large. Betonnen hanglamp van Foscarini is leverbaar in vier kleuren - wit, grijs, bruin en antraciet - en meerdere maatvoeringen.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Aplomb Large hanglamp

Hanglamp van foscarini is leverbaar in drie kleuren: wit, grijs, antraciet  en lichtbruin. Deze Aplomb large heeft een ledlichtbron 11,7W Multichip lichtkleur 2700K. Als extra optie is het mogelijk ook een dimbare versie Mylight (app bedienbaar).

De Aplomb large hanglamp is verkrijgbaar in meerdere maten. Dit is de grootste versie de meest rechter op de foto hieronder. Deze Hanglamp van Foscarini is leverbaar in drie kleuren: wit, grijs en bruin. De pigmenten zijn rechtstreeks toegevoegd aan de betonmix.

De standaard lengte van de kabel van de hanglamp is 330 cm. Er zijn ook een paar uitvoeringen met 10 meter, tegen een langere levertijd en een meerprijs. Neem contact op met ons voor deze extra lange uitvoering.

Ontwerpers Aplomb large

De ontwerpers van de Aplomb zijn Lucidi Pevere en Paolo Lucidi. Zij werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine en doet industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Hieronder een Youtube filmpje van het productieproces.

Foscarini Aplomb Large hanglamp