Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Plus piccola hanglamp

Foscarini Caboche Plus piccola hanglamp

€745,00 €489,00
Foscarini Caboche Plus piccola hanglamp is gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate en verkrijgbaar in de kleuren transparant en grijs. Voor vides ook verkrijgbaar met 10 meter aansluitsnoer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Caboche Plus piccola hanglamp

De caboche Plus Piccola heeft een doorsnede van 31 centimeter en is 20 centimeter hoog. Caboche Plus Piccola hanglamp is gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of grijs van kleur zijn. Een scherm van wit gesatineerd geblazen glas garandeert een maximaal diffuus licht en voorkomt verblinding. De Caboche Piccola word geleverd met de volgende lichtbron: inclusief LED 7W 2700K 1000lm. Daarnaast is deze hanglamp ook leverbaar met een snoer van 10 meter in plaats van 3,2 meter voor de hoge plafonds, vides en hallen.

Rijk, helder en verfijnd, de Caboche hanglamp is een mozaïek van licht, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven. Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteerd van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

De foto hieronder is een sfeerfoto van dezelfde hanglamp maar dan een maat groter.

De Caboche familie

Caboche werd in 2005 gecreëerd als resultaat van de wens om een ​​kostbare en charmante lamp te creëren, zoals een parelbeugel, met een focus op lichtgewicht en transparantie. Rijk, helder en verfijnd, het was vanaf het begin een groot succes. Meer informatie over de Caboche vind je in onze blog: Foscarini Caboche

Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

Standaard kabellengte is 320 centimeter. Er is ook een versie leverbaar met 10 meter kabellengte ideaal voor vides of hoge ruimtes.

 

Foscarini Caboche Plus piccola hanglamp