Artemide Pirce lampen

Artemide Pirce. Een van de bestverkopende serie van Artemide. 25 jaar geleden ontworpen en nog steeds tijdloos.

Filters
Artemide
Pirce Mini plafondlamp
Artikelcode 1247010A
€530,00 €565,00
De plafondlamp Artemide Pirce is een prachtig stukje design. De lamp heeft een ronde vorm en het lijkt alsof er in de binnenkant van de vorm is geknipt waardoor die in ringen naar beneden valt.
Artemide
Pirce Mini plafondlamp
€530,00 €565,00
Artemide
Pirce hanglamp
Artikelcode 1239010A
€836,00
Pirce hanglamp is niet alleen een elegante lichtbron, het is ook een schitterende decoratie met een sterk gevoel van aanwezigheid aan of uit.
Artemide
Pirce hanglamp
€836,00
Artemide
Pirce plafondlamp
Artikelcode 1253W10A
€1.090,00
De plafondlamp Artemide Pirce is een prachtig stukje design. De lamp heeft een ronde vorm en het lijkt alsof er in de binnenkant van de vorm is geknipt waardoor die in ringen naar beneden valt.
Artemide
Pirce plafondlamp
€1.090,00
Artemide
Pirce Micro Led wandlamp
Artikelcode 1248W10A
€315,00
De wandlamp Artemide Pirce Micro is een prachtig stukje design. De lamp heeft een ronde vorm en het lijkt alsof er in de binnenkant van de vorm is geknipt waardoor die in ringen naar beneden valt.
Artemide
Pirce Mini hanglamp
Artikelcode 1237010A
€579,00
Artemide Pirce Mini hanglamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Artemide
Pirce Mini hanglamp
€579,00
Artemide
Pirce Micro Led hanglamp
Artikelcode 1249W10A
€544,00
Pirce is niet alleen een elegante lichtbron, het is ook een schitterende decoratie met een sterk gevoel van aanwezigheid aan of uit. Verkrijgbaar bij Lucente.nl en gratis thuis bezorgd.
Artemide Pirce lampen

Artemide Pirce lampen

De Artemide Pirce lampen zijn de bestverkopende artikelen van Artemide. Vooral de Pirce hanglamp. Oorspronkelijk uitgebracht in halogeen, maar de lichtbron opnieuw ontworpen om een ​​hoogwaardige, energiezuinige LED-lichtbron te bevatten. Pirce is niet alleen een elegante lichtbron en led hanglamp, het is ook een schitterende decoratie met een sterk gevoel van aanwezigheid aan of uit. De slanke schijf gaat zacht over in vloeiende kronkels die naar beneden spiralen om verleidelijke lichteffecten te creëren.

Modellen Artemide Pirce

Naast de Pirce hanglamp is er in 3 afmetingen. Pirce Mini, Pirce Micro en Pirce hanglamp.

Uitvoeringen Pirce

Deze Pirce hanglamp is leverbaar in 4 verschillende uitvoeringen. Dit geldt voor de Pirce, Pirce Mini en Pirce Micro. De Pirce hanglamp heeft een doorsnede van 94 centimeter en een hoogte van 28 centimeter. De totale hoogte kunt u zelf bepalen met de verstelbare kabels. De minimale hoogte is 70 centimeter en de maximale is 200 centimeter. Door zijn forse vorm is de Artemide Pirce geschikt voor grote ruimtes. 

De Pirce mini heeft een doorsnede van 67 centimeter en een hoogte van 23 centimeter. De totale hoogte kunt u zelf bepalen met de verstelbare kabels. De minimale hoogte is 70 centimeter en de maximale is 200 centimeter.Kleur wit, exclusief lichtbron LED DIM 1x11W dimbaar.

De Pirce micro heeft een doorsnede van 46,5 centimeter en een hoogte van 23 centimeter. De totale hoogte kunt u zelf bepalen met de verstelbare kabels. De minimale hoogte is 70 centimeter en de maximale is 200 centimeter.

Kleur wit, exclusief lichtbron LED DIM 1x11W dimbaar.

Kleur Wit, inclusief lichtbron LED 2700K, 44W, 3097lm, dimbaar (Push), Micro Led 2700K, 27W, 2573Lm.

Kleur Wit, inclusief lichtbron LED 3000K, 44W, 3313lm, dimbaar (Push), Micro Led 3000K, 27W, 2573Lm.

Kleur Goud, inclusief lichtbron LED 3000K, 44W, 3313lm, dimbaar (Push), Micro Led 3000K, 27W, 2573Lm.

Meer informatie over lichtkleur vind je in onze uitleg over Lichtkleur Kelvin. Je mag ook altijd bellen met vragen.

De Artemide Price Sospensione hangt aan drie stalen draden vast aan het plafond. Deze zijn in hoogte verstelbaar. Het stroomdraad hangt hier tussen. De lamp zit onder in de schaal. Door de lichtweerkaatsing tegen het plafond en de ringen verspreidt het licht zich naar beneden. De hanglamp is gemaakt van aluminium en is wit of goud gespoten. De ringen zijn met een laser uit een aluminiumschijf gesneden.

Naast de Price hanglamp zijn erook twee plafondlampen en twee wandlampen.

Wandlampen zijn leverbaar als Pirce wall en Pirce Micro wall.

De Plafond lampen zijn leverbaar als Pirce Ceiling en Pirce mini Ceiling.

Ontwerper Pirce hanglamp

De ontwerper van deze hanglamp is Giuseppe Maurizio Scutellà werd geboren in Alcamo, Sicilië. Toen hij na één jaar oud was verhuisde hij naar familie in Lumezzane. Het actieve industriële centrum van Lombardia, waar hij opgroeide en voltooid zijn schoolopleiding, slaagde als industriële deskundige in mechanica, door zijn technische kennis, samenwerkingen met high-tech velden.12 jaar lang was hij de senior Project Tech ontwerper van gegoten en plastic mallen, voor het creëren van stukken en technicals voor belangrijke bedrijven zoals Kawasaki, Ducati Bonfiglioli, Sylber, metaalbewerking, Gaggia, Mercedes, Fini, Prisma, Tronconi, Artemide. Voor andere 14 jaar, terwijl hij een rol op het gebied van onderzoek & ontwikkeling voor Mepra S.p.A., begon hij een belangrijke samenwerking als huishoudelijke ontwerper met Pandora Design, UnitedPets- en meer onlangs met Bialetti Industrie - voor de inox en high tech plastic onderdelen. Zijn samenwerking met Artemide begint in 2008 met "Pirce" (Good_design 2008, Red Dot Award 2009, IFF Design Award 2010) en een verdere uitwerking in 2011 met "Alcatraz", LED vloerlamp. Hier is een synthese van zijn creatieve manier van denken: "een technologische verlichting-toestel heeft een ziel, suggereert een verhaal, is vaak een gedicht zonder schriftelijke verzen, met een syntaxis schaduwen en lichten. Licht is een enrapturing lichtgevende geluid, is prachtig levend, dynamisch, evenals intiem en zacht; met inachtneming van de aard ervan, hij omarmt haar taal.

Lucente is officieel dealer van Artemide verlichting.

Artemide Pirce lampen