Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Behive hanglamp

Foscarini Behive hanglamp

€520,00 €489,00
Foscarini Behive hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Behive Hanglamp

Behive hanglamp is leverbaar in de kleur bianco. De hanglamp is gemaak van polycarbonaat met carbon draad ingeweven. Dit geeft een semi transparant lichtdoorlatend lichteffect. Boven een tafel,  is het een mooi decoratief element, maar ook sávonds wordt dit nog exta versterkt door het lichteffect. Lichtbron maximaal halogeen 150W E27. De hanglamp is een ontwerp uit 2011 van Werner Aisseling. De lengte van de ophangkabel is standaard maximaal 170cm. Er is ook een uitvoering met 5m ophangkabel leverbaar.

Natuur is een van de bronnen van inspiratie voor Behive, een hanglamp die, zoals de naam al suggereert, herinnert aan de vorm van een bijenkorf. De afgeronde, sensuele en op dezelfde tijd stijlvolle vorm is gemaakt door een overlappende opeenvolging van ringen, elk met een grotere diameter basisgewicht van de kleine base, waaruit de lamp blijkt af te nemen. Als gevolg van de bijzondere vorm en een schuine stand van de ringen is de lichtbron niet direct zichtbaar vanuit elk perspectief, waardoor het de de aantrekkingskracht vann de lamp verbetert. Haar zachte en onnavolgbare lichteffect maakt het een object, een decoratieve sieraad, een pure emotie.
Charmante en magische wanneer er op, Behive verandert in een poëtische, binnenlandse sculptuur wanneer deze is uitgeschakeld, zijn dubbele, omkeerbare aard onthullen: wit wordt zwart, licht wordt schaduw. Dit product die een unieke emotie oproept is perfect om te wijzen op een belangrijk, evenals een intieme setting, in verschillende toepassingen: op de top van een kant aan boord, een tafel of zelfs op de vloer.

Werner Aisslinger, is een architect en ontwerper gevestigd in Berlijn. Na gewerkt te hebben met Ron Arad en Jasper Morrison, in 1993 opende hij Studio Aisslinger, gespecialiseerd in het productontwerp. Hij heeft ontworpen voor Zanotta, Cappellini, Porro, Magis, Vitra en Lorenz.

Behive