Lucente

Lucente Lichtoplossingen voor binnen- en buitenverlichting is een lichtadviesbureau en groothandel in verlichting dat reeds meer dan 25 jaar bestaat.

Verhelderend

Accentverlichting, indirecte verlichting, led-verlichting, werkverlichting, functionele verlichting of sfeerverlichting; elke ruimte en iedere toepassing vraag om de juiste verlichting. Welke verlichting dat is hangt af van verschillende factoren. Wat zijn de richtlijken wat zijn de geldende normen. Waarvoor worden de ruimtes gebruikt? Hoe zit het met de reflecties in het interieur? Welke lichtniveaus? Vele vragen waar wij u mee kunnen helpen.

Wij geven lichtadvies en maken lichtplannen voor winkels, woningen en bedrijven. De webshop is een extra toevoeging op onze activiteiten. Wij hebben zeer veel kennis van functionele, decoratieve en industriële lichtoplossingen. De belangrijkste taak van ons is het ondersteunen van alle klanten met vragen op gebied van verlichting. Het kan dan gaan om vragen over lichtberekeningen, maar ook om een architect die wil weten welke armaturen geschikt zijn voor bepaalde lichtoplossingen. Wij geven altijd een merk onafhankelijk advies dat uitgaat van de specificaties van de klant. Elk project is anders en elke branche en klant heeft haar eigen uitdagingen. Daarom komen wij graag op locatie of gaan mee met de opdrachtgever.

Advies op maat

Elke ruimte en iedere toepassing vraagt om een lichtadvies op maat. Bij het geven van passend lichtadvies houden wij rekening met vereiste functionaliteit, de bestaande bouw/architectuur, het design van het interieur, de geldende normen en regelgeving, de gebruikers van de ruimte en uiteraard met duurzaamheid en beschikbare budget. In bijvoorbeeld in een restaurant is het erg belangrijk om een gezellige en gemoedelijke sfeer te creëren. In een winkel moet de verlichting een belangrijk bijdrage geven aan de aantrekkelijkheid van de ter verkopen producten. In kantoren is goede verlichting een belangrijke ondersteuning voor de productiviteit van de medewerkers. Dankzij onze kennis van functionele, decoratieve en industriële lichtoplossingen kunnen wij altijd een passende lichtoplossing bieden. Wij volgen meerder trainingen per jaar en bezoeken fabrikanten en toonaangevende beurzen in het binnen en buitenland (Light and Building Frankfurt, Salone de Mobile Milaan) zodat wij altijd de meest actuele kennis hebben van lichtoplossingen en ontwikkelingen in de lichtmarkt.

Alles onder een dak

Het advies van ons bestaat - afhankelijk van de vraag- uit verschillende elementen:

Wij kunnen een lichtplan maken voor industrie, retail, zorg of woningbouwprojecten en kunnen lichtoplossingen voorstellen die bestaan uit verschillende of gecombineerde lichtmerken.

We kunnen lichtberekeningen in Dialux en een 3D rendering maken van de lichtoplossing.

We kunnen logistiek maatwerk leveren en een aanspreekpunt zijn met de installateur.

Zo heeft u klant altijd een aanspreekpunt voor oriëntatie en inventarisatie, het advies of het ontwerp en de uiteindelijke leveringsplanning alles onder een dak.

Heeft u vragen over verlichting of advies neemt u dan contact op via telefoon 085-0603350 of Whatsapp of via [email protected]

In Gorredijk aan de Werf 38 hebben wij een lichtstudio van 200m2 met een uitgebreide presentatie van Modular, Artemide en Foscarini. Wij kunnen in de lichtstudio alle aspecten van licht tonen aan onze klanten. Het gaat niet altijd op de vorm maar ook om het licht.

Contactgegevens

Lucente Lichtoplossingen voor binnen en buiten:

De Werf 38
8401 JE Gorredijk

085-0603350
[email protected]
[email protected]

KVK 01079226
BTWnr.NL806180158B01

BTW

Alle prijzen vermeld op de webshop zijn inclusief 21% BTW.

Wij zijn officieel dealer van de volgende hoofdmerken:

Artemide, Delta Light, Modular Lighting, Tal, Luceplan, Toss B, PD lighting, Flos, Ingo Maurer, Lucente, Bega, Prandina, Moooi, Royal Botania, iGuzzini, Lightyears, Oligo, Belsenico, SG Lighting, Santa Cole, Hollands Licht, Vibia, Lumina, Modoluce,Molto Luce, Quasar, Steng Luchten, Foscarini, Radius, Dijkstra Lampen, Ferro Light.