Lichtadvies

Heeft u lichtadvies nodig of een uitgebreid verlichtingsplan? Lucente kan dit voor u verzorgen.

Vaak is verlichting een ondergeschoven kindje bij de inrichting van uw huis of tuin, uw winkel, kantoor of bedrijf. Dat is jammer, omdat het juist zo bepalend is. Of het nu gaat om bestaande bouw of nieuwbouw, met hulp van de lichtadviseur van Lucente bent u verzekerd van de juiste verlichting op de juiste plek.

Bij het koken wilt u een goed verlicht aanrecht, terwijl u 's avonds juist voldoende heeft aan sfeerlicht en een een fijne leeslamp die u voldoende licht biedt als u een mooi boek leest.
Ook bij het inrichten van een winkel bepaalt een uitgebalanceerd lichtplan het in beeld brengen van uw producten en draagt bij aan de beleving van de klant. Goed aangelichte producten trekken de aandacht en dragen bij aan de juiste sfeer in uw zaak.

Hoe maakt u de juiste keuze en bepaalt u hoe u een ruimte optimaal verlicth waarbij alle facetten bij elkaar komen? De lichtadviseur kan u adviseren of het helemaal uit handen nemen. Hoe uitgebreid bepaalt u helemaal zelf:

Basisplan

U krijgt een eenvoudig advies waarbij de lichtadviseur op een plattegrond enkele punten aangeeft waar u verlichting kan plaatsen of aanbrengen en wat voor soort verlichting daar gewenst is;

verlichtingsplan

u krijgt een plan dat verder gaat en waarin uitgebreider wordt gekeken naar de mogelijkheden om de ruimte zo optimaal mogelijk te verlichten aan de hand van een door u aangeleverd plattegrond van de ruimte;

gedetailleerd verlichtingsplan

U krijgt een speciaal voor u gemaakte detailtekening van de ruimte gemaakt in een speciaal daarvoor geschikt programma (CAD) waarin alle details tot in de puntjes zijn uitgewerkt.

Waar u ook voor kiest, uw wensen staan voorop. De lichtadviseur luistert, bekijkt elke situatie en geeft advies op maat.

Bent u nieuwsgierig geworden? Bezoek dan onze showroom in Heerenveen waar we u persoonlijk te woord kunnen staan onder het genot van een kopje koffie.. Vergeet u niet de schets of de tekening mee te nemen van uw huis, tuin, kantoor, winkel of bedrijfsruimte?

Wilt u liever per mail lichtadvies? Ook dat is mogelijk. Mail ons de tekening of schets. Wij sturen u dan per mail een aantal voorstellen toe. 

Tot slot is het mogelijk dat wij bij u langskomen om de situatie ter plekke te bekijken en u direct te voorzien van een passend lichtadvies.

Lichtadvies