Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Aplomb outdoor

Foscarini Aplomb outdoor

€429,00
De Aplomb Outdoor hanglamp is een buiten hanglamp en heeft een doorsnede van 17cm. Verkrijgbaar in de kleuren: grijs, donkergroen en steenrood.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Aplomb Outdoor

De Aplomb hanglamp is ook verkrijgbaar voor buiten. Het is een betonnen hanglamp met een doorsnede van 17cm en verkrijgbaar in 3 kleuren. De pigmenten zijn rechtstreeks toegevoegd aan de betonmix.

Deze Aplomb wordt geleverd inclusief LED lichtbron, COB 8w 2700K. De stekker heeft een isolatieklasse van IP44, de schakelaar IP65. Aan de hanglamp zit een kabel van 8 meter, dan komt de schakelaar, nog 50cm kabel en dan de stekker.

De lange kabel is nodig omdat vaak het electrapunt niet op het plafond zit. Foscarini levert ook speciale 'cable reel kits' voor montage aan het plafond.

Aplomb hanglamp is een hanglamp waarmee directe en nauwkeurige verlichting op een onderliggende oppervlak gemaakt kan worden. 

Ontwerpers Aplomb 

De ontwerpers van de Aplomb zijn Lucidi Pevere en Paolo Lucidi. Zij werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine en doet industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Hieronder een Youtube filmpje van het productieproces.

Foscarini Aplomb Outdoor