Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Aplomb hanglamp

Foscarini Aplomb hanglamp

€414,00 €289,00
De Aplomb hanglamp is verkrijgbaar in meerdere maten. Deze heeft een doorsnede van 17 cm. Verkrijgbaar in de kleuren wit, grijs, cement, antraciet, bruin, donkergroen, okergeel en steenrood.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Aplomb hanglamp

De Aplomb hanglamp is verkrijgbaar in meerdere maten. Dit is de originele versie met een doorsnede van 17 cm, de middelste op de foto hieronder. Deze hanglamp van Foscarini is leverbaar in meerdere kleuren: wit, grijs, bruin, donkergroen, okergeel, antraciet en steenrood. De pigmenten zijn rechtstreeks toegevoegd aan de betonmix.

Deze Aplomb wordt geleverd exclusief lichtbron, 1x8W PAR 16. Standaard lengte van de kabel van de hanglamp is 330cm. Met een extra levertijd en een meerprijs is 10 meter ook mogelijk, neem voor deze optie contact met ons op.

Aplomb hanglamp is een hanglamp waarmee directe en nauwkeurige verlichting op een onderliggende oppervlak gemaakt kan worden. Door de vorm van de lamp kunt u de lamp boven bijvoorbeeld op een salontafel hangen, meerdere op lijn of in een cluster op verschillende hoogtes. 

Er is ook een uitvoering met 10m kabellengte voor bijvoorbeeld hoge vides. Foscarini heeft ook plafondplaten waardoor meerdere hanglampen gecombineerd kunnen worden tot een cluster. Wij kunnen u hierbij helpen en een plan en offerte maken. 

Ontwerpers Aplomb 

De ontwerpers van de Aplomb zijn Lucidi Pevere en Paolo Lucidi. Zij werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine en doet industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Hieronder een Youtube filmpje van het productieproces.

Foscarini Aplomb hanglamp