Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Rituals suspension

Rituals suspension

€400,00
Foscarini Rituals hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
FOSCARINI Rituals + Rituals XL Hanglampen
De Rituals hanglampen serie van 4 modellen Rituals 1,2,3 en XL van Foscarini vertaalt de magische heldere Oosterse rijstpapieren lantaarns in een lamp van geblazen glas, de materialen van de Venetiaanse traditie. Het is een ontmoeting tussen Oost en West, geheugen en eigentijds, poëtische inspiratie en technologisch onderzoek die naar rituelen van de lampen: een familie van verschillende vormen en nog aanvullende. Oppervlakkige incisies gemaakt in het glas van de rituals industrialiserende techniek van de oude ambachtelijke werk en van het slijpen van geblazen glas maken een fascinerende visualisatie op lampen, zowel als ze branden of uitgeschakeld zijn. Met hun krijtachtige uitziende aangenaam geblazen glas lichaam. Het grootste model – Rituals XL-vermenigvuldigt de intensiteit en de omvang van de verlichting met behoud van een gevoel van light-air. Alle modellen rituals geven een helder, warm en zacht licht in de omgeving. Een sierraad in ieder interieur en geeft een toegevoegde waarde in uw woning.
De Rituals serie zijn een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.
Toe te passen lichtbronnen:
Rituals 1-2-3 E27 maximaal Led retrofit 1x15W E27 of halolux E27 70W.

Rituals 1-2-3 G9 maximaal halogeen 60W of Led retrofit.

Rituals XL E27 maximaal Led retrofit 1x25W E27 of halolux E27 150W.

Maatvoering:

Rituals 1 is 24 centimeter breed en 34 centimeter hoog.

Rituals 2 is 34 centimeter breed en 19 centimeter hoog.

Rituals 3 is 19 centimeter breed en 21 centimeter hoog.

Rituals XL is 40 centimeter breed en 41 centimeter hoog.

Rituals