Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Rituals hanglamp

Foscarini Rituals hanglamp

€489,00
De Foscarini Rituals hanglampen serie van 4 modellen Rituals 1,2,3 en XL. Deze glazen hanglamp vertaalt de magische heldere Oosterse rijstpapieren lantaarns in een lamp van geblazen glas
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Rituals 1,2 en 3

De Foscarini Rituals hanglampen serie van 4 modellen Rituals 1,2,3 en XL van Foscarini vertaalt de magische heldere Oosterse rijstpapieren lantaarns in een lamp van geblazen glas. De materialen van een oude Venetiaanse traditie. Het is een ontmoeting tussen Oost en West. In het glas zijn oppervlakkige incisies gemaakt met een speciale techniek. Deze oude ambacht van het slijpen van geblazen glas maken de Foscarini Rituals tot een fascinerende visualisatie, zowel als ze branden als uitgeschakeld zijn. De Rituals hanglamp is er in 4 uitvoeringen:

Rituals 1 is 24 centimeter breed en 34 centimeter hoog
Rituals 2 is 34 centimeter breed en 19 centimeter hoog
Rituals 3 is 19 centimeter breed en 21 centimeter hoog
Voor alledrie geldt dat je er zelf een lamp in kan doen (E27 maximaal LED retrofit 1x15W E27 of halolux E27 70W)


De Rituals XL (deze staat apart op de webshop) is het grootste model. Een sieraad in ieder interieur en geeft een toegevoegde waarde in uw woning.

Rituals videlamp

Met de canopies van Foscarini is het mogelijk om jouw eigen videlamp samen te stellen. Standaard hebben de hanglampen een maximale hoogte van 340cm maar ze zijn ook verkrijgbaar met een maximale lengte van 10 meter. Deze staan niet online en hebben en langere levertijd. Graag contact met ons opnemen met uw wensen en dan bekijken wij de mogelijkheden.

Ontwerpers Foscarini Rituals

De Rituals serie zijn een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

Foscarini Rituals hanglamp