Artemide Demetra lampen

Artemide Demetra lampen leverbaar in drie kleuren antraciet, wit en mat zwart. Als tafellamp/bureaulamp, vloerlamp(lees) en als wandlamp.

Filters
Artemide
Demetra Reading vloerlamp
Artikelcode 1734W10A+1741010A
€509,00
De Demetra leeslamp is de meest ideale en functionele Led leeslamp en de opvolger van de zeer succesvolle Tolomeo terra. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.
Artemide
Demetra LED wandlamp
Artikelcode 1734W10A+1742010A
€374,00
Artemide Demetra Wall wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Artemide
Demetra Faretto wandlamp
Artikelcode 1731W10A
€226,00
Artemide Demetra Faretto LED wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Artemide
Demetra Micro bureaulamp
Artikelcode 1747W10A
€235,00
De kleine versie van de Demetra bureaulamp heet de micro, de micro wordt standaard geleverd met vloerplaat. De perfecte bureaulamp voor kleine ruimtes.
Artemide
Demetra Micro Led wandlamp
Artikelcode 1748W10A
€235,00
Artemide Demetra Micro Wall wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Artemide
Demetra Table bureaulamp
Artikelcode 1734W10A+1733010A
€379,00
De Demetra led table bureaulamp is de meest ideale en functionele bureaulamp en de opvolger van de zeer succesvolle Tolomeo. Scroll naar beneden voor 3D afbeelding. PRIJS IS INCL VOETPLAAT, neem contact op voor klem of bureau doorvoer.
Artemide Demetra lampen

Artemide Demetra lampen

De Demetra lampencollectie van Artemide ontworpen door de Japanner Naoto Fukasawa bestaat uit verschillende producten: de Demetra tafellamp, wandlamp en vloerlamp. Artemide heeft de Demetra collectie uitgebreid met twee nieuwe en uitvoeringen van verschillende afmetingen: de Demetra Micro tafellamp en de Demetra Professional tafellamp. Hoewel de lichtopbrengst van de lamp varieert bij deze nieuwe uitvoering in de Demetra collectie, houdt de tafellamp dezelfde afmetingen. De grootte en diameter van deze uitvoeringen van de tafellamp Demetra is identiek aan de klassieke versie uit de collectie. De nieuwe uitvoeringen met geïntegreerde led module zijn ontworpen om te voldoen aan de vraag naar een hogere lichtopbrengst, waarmee met de led lampen een hogere verlichtingssterkte kan worden bereikt. Met de geavanceerde en geïntegreerde led technologie en de goedkeuring van smart elementaire oplossingen, wordt in deze Demetra een maximaal lichtresultaat bereikt uit dezelfde kap met een lichtbron met een laag wattage. Het licht komt uit de minimale kleine ronde platte vorm. Dat maakt de Artemide Demetra een uniek product met een optimale lichtsterkte.

De Demetra tafellamp is van aluminium en is leverbaar in drie kleuren. Mooi antraciet grijs, zwart en wit.

De Demetra tafellamp met de platte schijf is dan ook eenvoudig en direct te herkennen als een van de producten in de lijn van Artimide Demetra. Ondanks de eenvoud is de lampkop van de Artemide Demetra tafellamp een complex optisch apparaat die speciaal ontworpen is voor de meer krachtige led. De Demetra tafellamp ontworpen door Naoto Fukasawa heeft een geïntegreerde led met een dimmer. De lichtbron is dimbaar en schakelbaar is met een knop. De bediening van de lichtbron van de Artemide Demetra is daarmee heel eenvoudig. Het armatuur van de Demetra is verder draaibaar en kantelbaar. De lampen zijn ontwikkeld op basis van nauwgezette studies in de thermische wetenschap. De aluminium onderkant van de lampkop met de behuizing van het armatuur werkt als een koellichaam. Door het vormen en vouwen van de lampkop is er ruimte voor de high power led, zonder het maken van een warmtebrug met de lampkop. Daarom is het gebruik van een high-power COB led lichtbron mogelijk, zonder dat de functionaliteit verloren gaat. De Artemide Demetra tafellamp is daarmee de ideale bureaulamp of tafellamp.

De bovenkant van de kop van de Artimide Demetra tafellamp kan veilig worden aangeraakt. De emissie van de tafellamp wordt bepaald door een reflector die een beetje uitsteekt uit de ronde kop van het profiel. Hierdoor ontstaat perfecte verlichting. Of de tafellamp nu wordt gebruikt voor een werkplek of als tafellamp in een woonkamer. De lichtbron van de Artemide Demetrra heeft een hoge kleuropbrengst (Cri 90). De Demetra tafellamp van Artemide is daarmee een prachtig product in een serie, die volledig voldoet aan alle behoeften van de verschillende toepassingsgebieden met flexibele en uitgebreide oplossingen, evenals met specifieke en speciale exemplaren.

De Artemide Demetra collectie is verkrijgbaar in de kleuren antraciet grijs, wit en glimmend zwart. De lamp heeft een standaard lichtbron Led heeft een vermogen van 12W 3000K 960 Lm CRI=90. Uitgevoerd met dimmer. Naast de standaard dimbaar versie is er ook een Demetra leverbaar met aanwezigheidssensor of bewegingsmelder. De diameter van de kop van de Artemide Demetra is 13 cm.

De lamp kan voor de plaatsing op het bureau of op de tafel gebruikt worden met een voet of een bladdoorvoer. Artemide maakt hiermee de lamp flexibel te gebruiken.

De hoogte van de Artemide Demetra is minimaal 57 cm en maximaal 84 cm. De arm heeft een reikwijdte van minimaal 63 cm en maximaal 96,5 cm.

Designer Naoto Fukasawa

De Artemide Demetra is een speciaal ontwerp in de collectie, ontworpen door Naoto Fukasawa, een japanse ontwerper. Artimide is een italiaans verlichtingsmerk dat designverlichting maakt. Elke serie die Artemide uitbrengt is bijzonder. De collectie blinkt uit in het detail en is daarmee een lust voor het oog. De lampen die Artemide uitbrengen zijn geschikt voor vele toepassingen, beschikbaar in veel verschillende kleuren, veel verschillende afmetingen. Artemide biedt een collectie die toe te passen is in verschillende ruimtes van woonkamer tot keuken, van hal tot slaapkamer en kinderkamer. Artemide staat voor haar producten.

De Artemide Demetra tafellamp heeft een geïntegreerde led lamp van 12W (het wattage) in de lichtkleur 3000K. De lichtbron vervangt de traditionele (eco halogeen) gloeilamp van 70W.

Fukasawa is geboren in Yamanashi 1956, afgestudeerd aan de ontwerpafdeling van Tama Art University's Product. Als een in-house ontwerper was hij betrokken bij het ontwerp van micro-elektronische apparaten met inbegrip van horloges. In 1989 verhuisde hij naar de Verenigde Staten en sloot zich aan bij IDEO. In 1996 keerde hij terug naar Japan, waar hij en onder leiding van IDEO Tokyo office opzette. In 2003 richtte hij Naoto Fukasawa Design op. Zijn aanpak voor productontwerp is erg origineel en zijn "Zonder Thought" en "Design ontbinding in gedrag" wordt internationaal ondersteund. Naoto Fukasawa beschouwt het bereiken van eenvoud in design, zoals in de Demetra, als een manier om de volledigheid en harmonieuze relatie tussen gebruikers, objecten en omgevingen als een doel voor design.

Artemide geeft nu op al hun ledproducten 5 jaar garantie.

De levertijd ..... van de Demetra tafellamp is

Verkrijgbaar in antraciet grijs, wit en zwart

De prijs van de Artemide Demetra is inclusief voetplaat

Artemide Demetra Professional

Artemide Demetra lampen

Lucente is officieel dealer van Artemide