Modular

Modular

Modulaire Verlichting Instrumenten is al bijna 35 jaar, een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We hebben geprobeerd om onze stempel op de sector met onze gutsy campagnes, gewaagde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen niet opgaan in de massa.

R&D afdeling

Onze technologie heeft geholpen het verleden te vormen en probeert het voortouw te nemen naar de de toekomst. Ons team van R&D, die uit maar liefst tien ingenieurs bestaat, is voortdurend te anticiperen op nieuwe trends van de technologie. Het staat ons te ontwikkelen en gebruiken van cutting-edge technologie, zodat we high-end producten kunt maken. Modulair eigen technisch ontwerp leverde enkele leuke features in het verleden, zoals een bionic heatsink, bladveren en reflectoren om gemak van het installeren van armaturen.

Wij ook in geslaagd in het optimaliseren van de efficiëntie van onze LED-technologie. Hoogste inkeping technologie, in combinatie met onze eigenzinnige ontwerpen, is wat modulair een ware pionier maakt in de sector van de architecturale verlichting. Door elke stap van het proces van ontwikkeling en productie te optimaliseren, zijn wij in staat om producten te maken die tot in het kleinste detail zijn geperfectioneerd: van het ontwerp, recht door het gemak van installatie.

 

Wij zijn een Wereldwijde speler en veroveren de wereld sinds 1980. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Roeselare, maar we hebben ook verkooporganisaties in elf andere landen van Rusland, helemaal naar de Verenigde Staten. Daarbovenop hebben we verschillende showrooms over de hele wereld en werken nauw samen met een uitgebreid netwerk van partners, zodat de hele wereld onze high-end architecturale verlichting oplossingen ontdekken kunt, waarvoor creativiteit, design en technologie altijd zijn belangrijke. Beloond door de jaren heen met verschillende designprijzen zullen wij proberen de grenzen te verleggen. Modular.