Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Aplomb Mini hanglamp

Foscarini Aplomb Mini hanglamp

€284,00
Foscarini Aplomb. Dit is de mini versie van de Aplomb hanglamp, leverbaar in vier kleuren: wit, grijs, antraciet en bruin.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Aplomb Mini hanglamp

De Aplomb hanglamp is verkrijgbaar in meerdere maten. Dit is de mini versie met een doorsnede van 11,5 cm, de meest linker op de foto hieronder. Deze hanglamp van Foscarini is leverbaar in vier kleuren: wit, grijs, antraciet en bruin. De pigmenten zijn rechtstreeks toegevoegd aan de betonmix.

Deze Aplomb Mini wordt geleverd exclusief lichtbron, 1x8W PAR 16. Standaard lengte van de kabel van de hanglamp is 330 cm. 

Aplomb Mini is een kleine hanglamp waarmee directe en nauwkeurige verlichting op een onderliggende oppervlak gemaakt kan worden. Door de vorm van de lamp kunt u hem boven bijvoorbeeld een salontafel hangen, meerdere op lijn of in een cluster op verschillende hoogtes. 

 

Er is ook een uitvoering met 10 m kabellengte voor bijvoorbeeld hoge vides. Foscarini heeft ook plafondplaten waardoor meerdere hanglampen gecombineerd kunnen worden tot een cluster. Wij kunnen u hierbij helpen en een plan en offerte maken. 

Ontwerpers Aplomb mini

De ontwerpers van de Aplomb zijn Lucidi Pevere en Paolo Lucidi. Zij werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine en doet industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Hieronder een Youtube filmpje van het productieproces.

Foscarini Aplomb Mini hanglamp