Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Plass media hanglamp

Foscarini Plass media hanglamp

€687,00
Foscarini Plass media hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Plass media hanglamp

Plass is een interpretatie van millenium oude traditie van glas blazen, door middel van hedendaags proces en materiaal. Plass is leverbaar in de glaskleuren aquablauw en lichtgrijs. De Plass past goed in grote ruimtes, en zeer hoge ruimtes, enkel en in meerdere aantallen. De Plass Media is ook in drie uitvoeringen leverbaar waarbij de Plass armaturen onder elkaar worden gemonteerd.

Uitvoeringen:
-doppio(dubbel)
-tripla(drievoudig)
-quadrupia(viervoudig)

Nieuwe hanglamp Plass Media van Foscarini gemaakt van polycarbonaat. Alleen door de speciale bewerking lijkt het geblazen glas. De kap van de Plass Media is verkrijgbaar in twee kleuren: aquablauw(azzurro) of lichtgrijs(grigio).  

Plass media is een zeer decoratieve hanglamp heeft een natuurlijke charme, de spannende aanwezigheid en de magische helderheid van Plass, een lamp die zoals de naam al suggereert, de vereniging van "plastic" en "glas", geïnterpreteerd in verschillende schalen en het bekende beeld van een glazen kraal, met behulp van een materiaal en een proces van de 21ste eeuw: rotatie-gegoten polycarbonaat. Dankzij de technologie die gebruikt, wordt bij de armaturen wordt gekenmerkt door lichte onregelmatigheden die herinneren aan de onvolkomenheden van glas, gemarkeerd door dubbele lichtbron.

Plass herinnert aan een parel van geslepen glas getroffen door de stralen van de zon, maar het licht in het, eerder dan van buitenaf, komt het van binnenuit, zoals de gravures raakt die het oppervlak doorkruisen. Het unieke effect draagt bij in de directe bruikbaarheid. Er zijn twee versies van de Plass hanglampen grande en media, als hanglamp voor boven een tafel, geschikt voor kleine en middelgrote ruimten.

Luca Nichetto

De ontwerper van de Plass media is Luca Nichetto. Hij werd geboren in Venetië in 1976 waar hij afstudeerde in industrieel ontwerp. In 2006 richtte hij zijn eigen studio op, Nichetto & Partners, gespecialiseerd in industriële design en design consulting. Hij heeft workshops gehouden in verschillende nationale en internationale universiteiten en nam deel aan tentoonstellingen in Europa, de Verenigde Staten en Japan.

Lichtbronnen:
Bij gebruik boven tafel of werkblad word geadviseerd de Plass media E27+GU10 te gebruiken. Voor andere toepassingen de E27 uitvoering.

-LED Retrofit E27+GU10 1X20W+1X5W GU10.
-LED Retrofit E27 1X20W.

Heeft u vragen over welke ledlichtbronnen en de aansturing hiervan neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. Wij kunnen passende lichtbronnen bij leveren en hoe en welke dimmers te gebruiken.

Afmetingen van de Plass media zijn: 50 centimeter hoog doorsnede 34 centimeter. Standaard pendellengte(ophangkabel) is 320 centimeter. Daarnaast is er nu ook een uitvoering leverbaar met 10 meter pendellengte.

De ontwerper Luca Nichetto 2011 verteld over de Plass Media.

Foscarini Plass Media hanglamp