Artemide IN-EI

Artemide IN-EI Miyake. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.

Filters
Artemide
IN-EI ISSEY Miyake Mendori
Artikelcode 1692 010A
€849,00
Artemide IN-EI Miyake Mendori tafellamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Artemide
Minomushi vloerlamp
Artikelcode 1698010A
€1.829,00
Zeer grote vloerlamp hoogte 210,5 centimeter doorsnede 58 centimeter. Lichtbron 28W 3000K inclusief dimmer. Lucente is officieel dealer van Artemide. Gratis thuisbezorgd.
Artemide
Minomushi vloerlamp
€1.829,00
Artemide IN-EI

Artemide IN-EI

"IN-EI" - Japans voor "schaduw, shadiness, nuance". De kunst van verlichting heeft een conceptuele en technologische erfgoed op de Miyake Design Studio, die teruggaat tot 2010, wanneer Issey Miyake en zijn onderzoeks- en ontwikkelingsteam genaamd werkelijkheid Lab., 132 5 gepresenteerd. ISSEY MIYAKE. Dit nieuwe proces werd ontwikkeld met behulp van een wiskundige programma met 3D-geometrische beveiligings-principals door Jun Mitani. 132 5. ISSEY MIYAKE is een zeer ingenieuze manier waarop om kleding, en een proces waarmee nog een ander voorbeeld van richtingen de zoektocht naar innovatieve textiel technologieën kunt nemen. Het project komt vanaf het snijpunt van creativiteit en wiskunde, wat resulteert in kleding die kunt plat worden gevouwen en worden 3D-vormen, vanaf een enkel stuk van doek. Als de werkelijkheid Lab. 132 5 onderzocht. ISSEY MIYAKE potentieel in gebieden die buiten kleding, een natuurlijke uitbreiding van het proces was verlichtingsproducten. IN-EI ISSEY MIYAKE werd geboren uit een samenwerking met Artemide vertrouwen met hun verlichting expertise met de Lab. innovatieve benadering van het materiaal en vormgeving.

De collectie van de verlichting IN-EI ISSEY MIYAKE is mede ontwikkeld en vervaardigd door Artemide. Het is een verzameling van vrijstaande, tafel en hanglampen. Elke lampenkap is gemaakt met behulp van 2 of 3D-wiskundige opdrachtgevers, waar licht en schaduw harmonieus alternatieve. Miyake maakt van unieke vouwen technologie zowel weelderige vormen, die ook voldoende stevigheid hebben. De structuur van het gerecycleerde materiaal, samen met een extra oppervlaktebehandeling laat deze tinten perfect  hun vorm behouden zonder de noodzaak voor interne frame, en opnieuw te worden gevormd wanneer nodig. Ze kunnen gemakkelijk worden opgeslagen plat wanneer niet in gebruik.

De modellen worden geleverd in een platte doos en moeten zelf in de vorm getrokken worden. Alle modellen worden met ledlichtbron geleverd.

Namen van de modellen:

Mendori Mini

Fukurou

Mugoro Mini

Katatsumuri

Hakofugu

Mendori

Wuni

Hoshigame

Yadokari

Tatsuno-Otoshigo

In-Ei