Afhalen

De bestelling kunnen afgehaald worden in onze magazijn/showroom in Gorredijk. Zie voor adresgegevens  en openingstijden de contactpagina.

Verzendkosten

De bestelling word door ons in de provincie Groningen, Friesland en Drenthe gratis bij u thuisbezorgd. In de andere provincies versturen we de bestelling met Post NL of andere vervoerder er worden hiervoor geen verzendkosten in rekening gebracht.

Vervoer

Voor het afleveren van bestellingen maken wij gebruik van Post NL. Bij grotere bestelling (pallet) maken wij gebruik van gespecialiseerde vervoerders.

Retourneren

Voor het retour sturen van bestellingen gelden de volgende mogelijkheden.

U mag binnen 14 dagen na ontvangst de bestelling aan ons retour doen. De verpakking en de bestelde lamp dienen in dezelfde staat te zijn zoals u deze ontvangen hebt. Verpakkingen die beschadigd of opengescheurd zijn en lampen die beschadigd zijn kunnen wij niet retour nemen.

Voor het retour zenden van de bestelling hanteren wij de volgende regels:

A. Het retourformulier invullen.

Deze zit bij de bestelling. Kunt u hem niet vinden vraag hem dan aan bij [email protected]

B. Frankeer de verpakking en voeg retourformulier bij en stuur het naar:

Lucente Retouren

Houtdraaier 5

8447 GG HEERENVEEN

C. Stuur een e-mail naar [email protected] met de volgende gegevens zodat wij het retouren administratief goed kunnen afhandelen.

-Ordernummer.

-Klantnummer

-Adresgegevens.

-Bankrekeningnummer.

-Wat u gaat retourneren.

-De reden van retour.

D. Na ontvangst  van de verpakking(en) en controle op beschadiging van de lamp zullen wij een creditnota maken en zorgen voor restitutie van het factuurbedrag.  Als na controle van de verpakkingen en lamp beschadigingen zijn geconstateerd zullen wij contact met u opnemen over ontstane kosten. Bij niet franco retour zullen wij de vrachtkosten verrekenen met het factuurbedrag.