Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Aplomb wandlamp

Foscarini Aplomb wandlamp

€455,00
De Aplomb wandlamp is een verkenning van de expressieve mogelijkheden van ruw beton. De Aplomb wandlamp is verkrijgbaar in grijs, wit en bruin.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Aplomb wandlamp

De Aplomb wandlamp is een verkenning van de expressieve mogelijkheden van ruw beton. De Aplomb wandlamp is verkrijgbaar in grijs, een kleur waarin de materialen gebruikt voor het maken van het beton, een elegante wit en een warme bruine kleur. Het is ideaal in alle kamers, die een directe, minimalistische architecturale taal spreken. De wandlamp is zowel afzonderlijk te plaatsen of met meerdere langs muren of gangen.

De Aplomb is 30 centimeter breed en 15 centimeter diep en 24 centimeter hoog.
Lichtbron max 1x17,5W R7s

De betonbehuizing schermt het licht volledig af en geeft het vervolgens af door de grote opening aan de bovenkant en de kleinere opening aan de onderkant. De lichtstraal die naar boven gericht wordt weerspiegeld op de wanden en plafond. De wandlamp verlicht de kamer zonder verblindend te zijn. De meer delicate lichtstraal is naar beneden gericht en verzorgt een mooi samenspel van licht op de muren.

De Aplomb wandlamp is onderdeel van een complete serie.

Ontwerpers Aplomb wandlamp

De ontwerpers van de Aplomb zijn Lucidi Pevere en Paolo Lucidi. Zij werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere gevestigd in Udine en doet industrieel ontwerpwerk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Hieronder een Youtube filmpje van het productieproces.

Aplomb wandlamp