Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Marbul 3xLed

Modular Marbul 3xLed

€549,00
De Marbul 3xLed is een eigentijds ontwerp van een sjiek plafondspot. De kop is draaibaar en kantelbaar zodat er met accent licht altijd het juiste effect bereikt kan worden.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Marbul 3xLed dimbaar

De Marbul 3xLed is een eigentijds ontwerp van een sjiek plafondspot. De kop is draaibaar en kantelbaar zodat er met accent licht altijd het juiste effect bereikt kan worden. De Marbul is dimbaar met een fase afsnijddimmer. Het armatuur is leverbaar in de kleuren: zwart, donkergrijs en wit. Daarnaast kiest u een magnetische reflector in alu, champagne of goud en in de hoek van 10°, 25° of 40° (hoe kleiner de hoek hoe kleiner de lichtstraal).

Specificaties Marbul 3xLed

Standaard wordt online de Marbul verkocht met een 3x LED Array 4W met een luminair vermogen van 15W met een lumen output van 481Lm in de lichtkleur 2700K. Op verzoek kunnen wij ook de Marbul leveren in de lichtkleur 3000K en in 1-10 v of Dali.

De Marbul voelt zich thuis op zowel de muur en plafond, waardoor het ideaal voor zowel woonkamer en hotel projecten. Met volledig geïntegreerde technologie is het een perfecte kant en klare oplossing voor nieuwbouw en verbouwprojecten. De montage van de koppen op het elegante oppervlak kunt u direct het licht met een eenvoudige twist verplaatsen en verstellen. De unieke magnetische afdekplaat houdt schroeven en draden netjes uit het zicht. De Marbul is ook verkrijgbaar in 1xLed en 2xLed.

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular Marbul