Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Chival Wall up/down

Modular Chival Wall up/down

€279,00
Chival Wall Up/down nieuw wandarmatur ontwerp van Frederik Delbart. Wandlamp gebaseerd op middeleeuwse vormen, een wapenschild. In de kleuren: wit, champagne, zwart chroom, geborst. zwart, brons, zilver brons.. Led 2700K, 3000K., warmdim. Fase dim en dali
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Chival up/down wall

De Chival wordt gevormd door een enkele, gevouwen plaat en combineert een scherp design met verfijnd vakmanschap. Deze up en down verticale wandverlichting is een natuurlijke voorzetting van de vorm, die is geinspireerd is op middeleeuwse wapenschilden

Twee zijden van Licht

Het geraffineerde, kwalitatieve vakmanschap van Chival wordt benadrukt door het speciale, op de muur gerichte licht. Een lichtbundel omhoog en omlaag, die op natuurlijke wijze de verticale vorm van Chival volgt. Chival wordt aangevult met een TIR-lens (Total Internal Reflection) die met precisie is gepositioneerd, voor een pure en krachte lichtstraal. Dit is de eerst wandlamp van Modular uitgevoerd met een warmdim ledchip hiermee kun je genieten van de krachtige aanwezigheid van Chival op de muur, waar deze een intieme, warme gloed uitstraalt.

Door het minimalitische design past het armatuur praktisch in elke omgeving. Een abstract figuur wanneer het licht uit is, en dankzij de onopvallende vorm kan het fascinerende lichteffect de hoofdrol spelen. Dit geeft inspiratie om de focus te leggen op de architectuur van ruimte.

Toen, nu en voor altijd

Het minimalistische ontwerp van Chival wordt gevormd door een speciale vouwtechniek op een enkele plaat. De vouwlijn is onberispelijk geconcentreerd in het midden, waarbij het armatuur in twee gelijke delen wrodt verdeeld. Nauwgezet afgeronde hoeken tone een aandachtig vakmanschap, dat de kunst van het verleden weerspiegelt. Dit armatuur nodigt zichzelf uit in verschillende ruimtes, met zachte randen en klein formaat dit ontwerp een geraffineerd accent geven.

Video Cival

De essentie van poezie

Creeer een onverwachte ervaring met licht. Het samenspel van licht en schaduw wordt eenvoudig getoond. Deze eenvoud is echter wat het resultaat verrassend mooi maakt. Impuls past een basis principe toe dat resulteert in een zeer warm poëtisch effect

Frederik Delbart, Productontwerper

Ontwerper Fredrik Delbart haalde zijn inspiratie uit de middeleeuwen, waar wapenschilden de muren van de grote ontvangzalen decoreerden. Hij wilde geschiedenis koppelen aan de moderne lichttechnologie en een voorwerp creeren dat hem zou overleven. " Ik breng hulde aan het vanmanschap van die tijd. traditie en innovatie anderzijds".

Uitvoeringen Chival wandlamp

De Chival wandlamp is verkrijgbaar in 6 metaal kleuren grijs wit, champagne geborsteld, zwart chroom, zwart geborsteld, brons geborstelde n zilver brons geborsteld, in 2 dimbare uitvoeringen en 3 ledkleuren:

  • fase dim
  • dali - push/dim (prijs op aanvraag per mail of whatsapp)
  • Led kleur 2700K warm licht vergelijkbaar met halogeen en gloeilamp
  • Led kleur 3000K koeler en witter licht(prijs op aanvraag per mail of whatsapp)
  • Led kleur dimtowarm regelbaar van 1800K tot 3000K
  • Alle Chival leduitvoeringen zijn ook zonder geintegreerde leddiver leverbaar.(prijs op aanvraag per mail of whatsapp)

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular Cival up/down wall