Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Marbul Led

Modular Marbul Led

€279,00
Lucente is officieel Dealer van Modular. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie. Lichtadvies en lichtplan met Modular verlichting voor uw woning of bedrijf.
3 werkdagen
Beschrijving

Modular Marbul Led dimbaar

De marbul is een eigentijds ontwerp van een sjiek plafondspot. De kop is draaibaar en kantelbaar zodat er met accent licht altijd het juiste effect bereikt kan worden. Het armatuur is leverbaar in de kleuren: zwart, donkergrijs en wit. De Marbul is dimbaar met een fase afsnijddimmer. Standaard leveren wij lichtbundels 25graden en 40graden en op verzoek kan een 10graden geleverd worden. Ledlichtbron heeft een vermogen van 9,3W met een lumenoutput van 703Lm in de lichtkleur 2700K. Op verzoek kan ook 3000K of 4000K geleverd worden.

Marbul zich thuis voelt op zowel de muur en plafond, waardoor het ideaal voor zowel woonkamer en hotel projecten. Met volledig geïntegreerde technologie is het een perfecte kant en klare oplossing voor nieuwbouw en verbouwprojecten. Marbul presenteert een ingenieus ontwerp, waarbij op de basis één of twee koppen geintegreerd zijn, elk met zijn eigen speciale LED-module. De montage van de koppen op het elegante oppervlak kunt u direct het licht met een eenvoudige twist verplaatsen en verstellen. Dankzij zijn gestroomlijnde plafondbehuizing lijken de 1, 2 of 3 bollen te zweven tegen het plafond. De unieke magnetische afdekplaat houdt schroeven en draden netjes uit het zicht.

Modular Lighting verlichting met een mening:
Modulaire verlichting instrumenten is al bijna 35 jaar, een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. We hebben geprobeerd om onze stempel op de sector met onze gutsy campagnes, gewaagde ontwerpen en innovatieve technologie. We zijn wie we zijn en we willen niet opgaan in de massa.

Marbul