Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Marbul Led

Modular Marbul Led

€289,00
De Marbul is een eigentijds ontwerp van een sjiek plafondspot. De kop is draaibaar en kantelbaar zodat er met accent licht altijd het juiste effect bereikt kan worden.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Marbul Led dimbaar

De Marbul led is een eigentijds ontwerp van een sjiek plafondspot. De kop is draaibaar en kantelbaar zodat er met accent licht altijd het juiste effect bereikt kan worden. De Marbul led is dimbaar met een fase afsnijddimmer. Het armatuur is leverbaar in de kleuren: zwart, donkergrijs en wit. Daarnaast kiest u een magnetische reflector in alu, champagne of goud en in de hoek van 10°, 25° of 40° (hoe kleiner de hoek hoe kleiner de lichtstraal).

Specificaties Marbul

Standaard wordt online de Marbul verkocht met een Ledlamp met een vermogen van 8,5W met een lumen output van 634Lm in de lichtkleur 2700K. Op verzoek kunnen wij deze verlichting ook leveren in de lichtkleur 3000K en in 1-10 v of Dali.

Deze plafondlamp voelt zich thuis op zowel de muur en plafond, waardoor het ideaal voor zowel woonkamer en hotel projecten. Met volledig geïntegreerde technologie is het een perfecte kant en klare oplossing voor nieuwbouw en verbouwprojecten. De montage van de koppen op het elegante oppervlak kunt u direct het licht met een eenvoudige twist verplaatsen en verstellen. De unieke magnetische afdekplaat houdt schroeven en draden netjes uit het zicht. De Marbul is ook verkrijgbaar in 2xLed en 3xLed.

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Marbul