Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nomad linestra short

Modular Nomad linestra short

€379,00
Nomad linestra wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Modular Nomad Linestra short

De Nomad linestra is gedurende zijn leeftijd een echte design klassieker geworden. Toepasbaar in vele verschillende ruimtes. De symmetrische montage met zichtbare bedrading en de naakte strip licht breekt het armatuur af tot zijn ware essentie. Ideaal als spiegelverlichting in de badkamer zeer gelijkmatige verlichting. De Nomad Linestra is leverbaar in de kleur aluminium en wit.

De Lichtbron is tegenwoordig alleen maar leverbaar in een LED uitvoering. Je hebt een lamp nodig met S14d fitting. Als je bij ons de Nomad Linestra bestelt dan is de lichtbron inclusief.

Maatvoering lengte armen 22 centimeter per stuk, scharnierbaar op de wandhouder en in het midden van de armen. 

Hulp nodig? De juiste verlichting kiezen kan heel lastig zijn. Naast een webwinkel is Lucente gespecialiseerd in lichtadvies en het maken van lichtplannen. Dit begint bij het sturen van een foto via WhatsApp met een simpele vraag over bijvoorbeeld welke lamp het meest geschikt is. Dit gaat door tot grote verlichtingsplannen voor hele huizen of bedrijven. Neem gerust contact met ons op: [email protected] of 0850603350 (dit nummer is ook voor WhatsApp berichten)

Modular

Modulaire Lighting Instruments is een ware pionier in de wereld van architecturale verlichting. Zij hebben hun stempel gedrukt op de sector met gewaagde campagnes, prachtige ontwerpen en innovatieve technologie. 

Modular Nomad Linestra short