Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Nomad linestra short

Modular Nomad linestra short

€416,00 €329,00
Nomad linestra wandlamp. Modular verlichting voor de beste PRIJS. Dealer van Modular. Advies en toepassing Modular verlichting.
3 werkdagen
Beschrijving

Nomad Linestra short

De Nomad linestra is gedurende zijn leeftijd een echte design klassiker geworden. Toepasbaar in vele verschillende ruimtes. De symetrische montage met zichtbare bedrading en de naakte strip licht breekt het armatuur af tot zijn ware essentie. Ideaal als spiegelverlichting in de badkamer zeer gelijkmatige verlichting. Lichtbron alleen nog leverbaar in leduitvoering. Bestel mee in de webshop. De Nomad linestra is leverbaar in de kleur alu en wit.

Maatvoering lengte armen 22 centimeter per stuk, schanierbaar op de wandhouder en in het midden van de armen. 

Modular

Meer dan 30 jaar is modular lighting bezig met het verleggen van grenzen van architecturale verlichting. Modular schreef reeds geschiedenis met onze vette ontwerpen en gedurfde campagnes. Provocerende wordt modular toegestaan om pictogrammen binnen de verlichtingsindustrie te creëren. Innovatieve probleemoplossing stelt modular in staat om te schrijven van de toekomst. Door te anticiperen op toekomstige energie trends en door de ontwikkeling en het gebruik van geavanceerde technologie blijven wij trouw aan onze rol als pioniers in de industrie.

Nomad Linestra short