Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Modular Pista verlichting complete set

Modular Pista verlichting complete set

€1.554,55
Stukprijs: €0,00 /
Om een goed beeld te krijgen van wat er nodig is voor een complete set Pista verlichting hier een paar voorbeelden.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Pista verlichting

Pista verlichting van Modular is een modulair systeem. U kunt kiezen uit heel veel verschillende losse onderdelen en deze combineert u tot prachtige verlichting rails. Bekijk hier alle Pista onderdelen. Met de Pista track kunt u werkelijk alle kanten op maar het kan ook een beetje overweldigend zijn, vandaar dat wij een paar voorbeelden voor u hebben gemaakt. Dan kunt u zien wat er allemaal nodig is om een complete rail samen te stellen en wat de totaalkosten zijn. U mag ook contact met ons opnemen en bijvoorbeeld zeggen voorbeeld 2 maar dan anders.

Let op: de foto's en de praktijk zullen iets afwijken. Op de foto's zie je geen electra aansluiting in het plafond en zijn de drivers weggewerkt. Gebruik de onderstaande voorbeelden alleen om een goed idee te krijgen van wat er mogelijk, wat er nodig is en wat de kosten ongeveer zullen zijn.

Pista verlichting voorbeeld 1:

Op de foto ziet u boven de roze keuken een track van 3 meter en 4 minude spotjes. Voor dit voorbeeld heb je het volgende nodig:

1 Pista track zwart 3 meter. 199,95 per stuk
4 stuks Minude spots in de kleur ano champagne. 262,95 per stuk
1 cover zwart 2 meter zwart 42,95
1 eindplaatjes (set van 2 stuks) 8,95
1 Powerfeed (rechts of links) 30,95

Niet zichtbaar op de foto maar ook nodig is:
1 Surface mounted led gear 219,95 (Deze surface mounted led gear is de meest eenvoudige oplossing maar wel zichtbaar. De lengte is 47,5 cm en zal links of rechts geplaatst moeten worden en zullen de spotjes iets op moeten schuiven. Daarnaast is deze ook heel smal en zal niet de contactdoos geheel afdekken. Er zijn ook minder zichtbare oplossingen mogelijk, zoals het wegwerken in de meterkast.)

Voorbeeld 1 Totaal 1554,55

Pista verlichting voorbeeld 2:

Op de foto ziet u boven het grijze keukeneiland een track van 3 meter en 2 Marbulito spotjes en 3 Marbulito suspension hanglampen. Het grote verschil met de foto hierboven is dat de track is weggewerkt in het plafond. Voor dit voorbeeld heb je het volgende nodig:

1 Pista track recessed zwart 3 meter. 234,95 per stuk
3 stuks Marbulito suspension. 249,95 per stuk
2 stuks Marbulito spotjes  228,95 per stuk
1 cover zwart 2 meter zwart 42,95
1 eindplaatjes (set van 2 stuks) 8,95
1 Powerfeed (rechts of links) 30,95

Niet zichtbaar op de foto maar ook nodig is:
1 Surface mounted led gear 219,95 (Deze surface mounted led gear is de meest eenvoudige oplossing maar wel zichtbaar. De lengte is 47,5 cm en zal links of rechts geplaatst moeten worden. Daarnaast is deze ook heel smal en zal niet de contactdoos geheel afdekken. Er zijn ook minder zichtbare oplossingen mogelijk, zoals het wegwerken in de meterkast.)

Voorbeeld 2 Totaal 1745,50

Pista verlichting voorbeeld 3:

Op de foto ziet u boven het bureau een track van 3 meter, Linear van 2 meter en 2 dubbele Minude spots. Het grote verschil met de foto hierboven is dat de track hangt aan het plafond. Voor dit voorbeeld heb je het volgende nodig:

1 Pista track zwart 3 meter. 234,95 per stuk
1 Linear 2 meter. 399,95
2 stuks Minude spots 447,95 per stuk
1 cover zwart 1 meter zwart 32,95
1 eindplaatjes (set van 2 stuks) 8,95
4 stuks suspension cable 30,95 per stuk
Niet zichtbaar op foto maar ook nodig is:
Led gear 75W black (for surface installation) - €219,95 (Deze surface mounted led gear is de meest eenvoudige oplossing maar wel zichtbaar. De lengte is 47,5 cm en zal links of rechts geplaatst moeten worden en zal de opstelling wijzigen. Er zijn ook minder zichtbare oplossingen mogelijk, zoals het wegwerken in de meterkast.)

Voorbeeld 3 Totaal 1916,45

Offerte & Advies

Pista is een prachtig systeem maar kan een beetje overweldigend zijn. Lucente kan u helpen bij het samenstellen van uw modulaire systeem voor zowel particulieren als bedrijven. U vertelt uw wensen en wij maken een vrijblijvende offerte op maat. Daarnaast hebben wij een demonstratieruimte in Gorredijk zodat u ook het systeem van dichtbij kunt bekijken. U bent op afspraak welkom op werkdagen. Tevens kunt u bij ons terecht voor het maken van complete lichtplannen.

Modular Pista:

  • 48V rail
  • Een converter is vereist
  • Wees alert voor polariteit tijdens installatie
  • 3 opties voor dimmen (aan/uit, 1-10V, Dali)

Stel uw opstelling in 5 stappen samen:

  1. Opstelling en montage
  2. Armaturen
  3. Controle
  4. Powerfeed
  5. Cover (optie)

Pista Smart tubed suspension 48V