Winkelwagen
0 artikelen
Geen producten gevonden...
Verlanglijst
artikelen
U moet ingelogd zijn om deze functie te gebruiken....
Inloggen
Als u een account bij ons heeft, meld u dan aan.
Registreren
Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.
29 Jan 2021

Foscarini Caboche

Caboche werd in 2005 gecreëerd als resultaat van de wens om een ​​kostbare en charmante lamp te creëren, zoals een parelbeugel, met een focus op lichtgewicht en transparantie. Rijk, helder en verfijnd, het was vanaf het begin een groot succes. De Caboche werd een van Foscarini's grootste bestsellers en werd een echt icoon van designverlichting. Het wordt nu gepresenteerd in de Plus-versie, met een nieuwe LED die een meer gespannen licht garandeert zonder verblinding te creëren. Totale transparantie wint in Caboche Plus, omdat je ogen door de hele lamp dwalen dankzij de nieuwe zigzaggende bogen die het licht niet afschermen. Bovendien garandeert het nieuwe bevestigingssysteem, dat nog eenvoudiger en gebruiksvriendelijker is, meer stabiliteit voor de bol en maakt het eenvoudig te gebruiken.

Het Licht

Wanneer de Caboche is ingeschakeld, wordt het licht als een veelvoud aan verlichte kristallen in de bollen verspreid, waardoor de omgeving 360 ° wordt verlicht en tegelijkertijd directe verlichting op het oppervlak en weerkaatsing op het plafond wordt gegarandeerd. Een lichtgevende emotie die ook wordt gegarandeerd door de nieuwe verlichtingsconstructie. Met een hoge energie-efficiëntie en duurzaamheid biedt de Caboche - die volledig opnieuw is ontworpen in termen van verlichtingstechnologie, om een ​​nog grotere lichtintensiteit en diffusie te garanderen. Caboche is een mozaïek van refracties, de perfecte mix in een enkele vorm van verschillende individualiteiten, die in één element zowel de lamp als het lichteffect combineren.

 

De constructie van de Caboche bestaat uit nieuwe zigzagbogen en zijn ontworpen om volledig te verdwijnen. De bollen lijken te zweven in de ruimte, waardoor een charmant totaal transparantie-effect ontstaat. Het licht wordt verspreid zonder interferentie in de bollen, die, net als kristallen, de omringende ruimte 360° verlichten.

Caboche familie

De Caboche is een lampenfamilie die bestaat uit:

 

 

Caboche kleuren

De Caboche is verkrijgbaar in de kleuren transparant en grijs.

Caboche uitvoeringen

Afhankelijk van de uitvoering zijn er verschillende uitvoeringen verkrijgbaar. Welke uitvoering beschikbaar is hangt af van het gekozen model:

  • LED = Inclusief lichtbron:
  • LED dimmable = Inclusief lichtbron maar dan ook dimbaar (aan-uit, push, DALI)
  • LED MyLight = Inclusief lichtbron, Dimbaar via Bluetooth via Casambi App
  • LED MyLight Tuneble White = Inclusief lichtbron, Dimbaar via Bluetooth via Casambi App - Kies je eigen witkleur tussen 2700K-5000K 

De vloerlamp is alleen beschikbaar in transparant en geschikt voor halogeen verlichting.

Tunable White

Bij de uitvoering Tuneble White kan er een witkleur worden gekozen tussen 2700K-5000K 

 

Videlamp Caboche

Door middel van Caboche landplaten is het mogelijk om meerdere hanglampen te 'bundelen' tot een prachtige videolamp. De hanglamp Media en Grande zijn verkrijgbaar in een 10 meter uitvoering voor extra hoge vides.

Wees de eerste om te reageren...
Laat een reactie achter