Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Plus Plafondlamp

Foscarini Caboche Plus Plafondlamp

€1.252,00
Prachtige Foscarini Caboche Plus plafondlamp. Deze rijke, heldere en verfijnde plafondlamp is een mozaïek van licht. De Caboche plafondlamp heeft een doorsnede van 50 centimeter en heeft een hoogte van 19 centimeter.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Caboche Plus Plafondlamp

Prachtige Foscarini Caboche Plus plafondlamp. Deze rijke, heldere en verfijnde plafondlamp is een mozaïek van licht. De Caboche plafondlamp heeft een doorsnede van 50 centimeter en heeft een hoogte van 19 centimeter. Caboche plafondlamp gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of grijs van kleur zijn. Een scherm van wit gesatineerd geblazen glas garandeert een maximaal diffuus licht en voorkomt verblinding.
Deze plafondlamp is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen en 2 kleuren (transparant en grijs):

  • LED = Inclusief lichtbron: Led 26W 2700K 3645lm 
  • LED dimmable = Inclusief lichtbron maar dan ook dimbaar
  • LED MyLight = Inclusief lichtbron, Dimbaar via Bluetooth via Casambi App

Heeft u vragen over de uitvoeringen neemt u dan contact met ons op tel: 085-0603350 of via whatsapp.

Een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.  Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche plafondlamp is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee kleuren: transparant en grijs. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

De Caboche familie

Caboche werd in 2005 gecreëerd als resultaat van de wens om een ​​kostbare en charmante lamp te creëren, zoals een parelbeugel, met een focus op lichtgewicht en transparantie. Rijk, helder en verfijnd, het was vanaf het begin een groot succes. Meer informatie over de Caboche vind je in onze blog: Foscarini Caboche

Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuis-architecten.

Foscarini Caboche Plus plafondlamp