Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Plafondlamp

Foscarini Caboche Plafondlamp

€897,00
Foscarini Caboche plafondlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Caboche Plafondlamp.

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche lamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.  Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche plafondlamp is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en geel goud. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

Technische details van de plafondlamp:
Caboche plafondlamp gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of goud van kleur zijn. Een scherm van wit gesatineerd geblazen glas garandeert een maximaal diffuus licht en voorkomt verblinding.

Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuis-architecten.

De Caboche plafondlamp heeft een doorsnede van 50 centimeter en heeft een hoogte van 19 cenitmeter. De lichtbron is een 120W R7s halogeenlamp or Retrofit Led R7s en kan gedimd worden met een gloeilampdimmer.

Heeft u vragen over de toe te passen lichtbron en hoe te dimmen met welke dimmer neemt u dan contact met ons op tel: 085-0603350 of via whatsapp.


Ontwerpers Patricia Urquiola en Eliana Gerotto verteld over de Caboche.

Foscarini Caboche plafondlamp