Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Plus grande LED hanglamp 10 mtr

Foscarini Caboche Plus grande LED hanglamp 10 mtr

€3.055,00
Het gaat hier om de Caboche Plus grande (doorsnede 70 cm) hanglamp met extra lang aansluitsnoer van 10 meter. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Caboche Plus grande LED hanglamp - 10 meter

Het gaat hier om de Caboche Plus Grande (doorsnede 70 cm) hanglamp met extra lang aansluitsnoer van 10 meter. De hanglamp is ook verkrijgbaar met een lengte van 3,20 meter. De Caboche Plus Grande hanglamp is leverbaar met transparante of grijze bollen. De Caboche hanglamp is gemaakt van bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of grijs van kleur zijn. 

Deze plafondlamp is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen en 2 kleuren (transparant en grijs):

  • LED - Inclusief lichtbron: Led 23W 2700K 3200lm 
  • LED dimmable - Inclusief lichtbron maar dan ook dimbaar (aan-uit, push, DALI)
  • LED MyLight - Inclusief lichtbron, Dimbaar via Bluetooth via Casambi App
  • LED MyLight Tuneble White - Inclusief lichtbron, Dimbaar via Bluetooth via Casambi App - Kies je eigen witkleur tussen 2700K-5000K 

Bij Tuneble White kan je kiezen welke witkleur je het mooist vindt. Heeft u vragen over de diverse uitvoeringen neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche lamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.
Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteerd van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggend oppervlak geven. De Caboche Plus grande is een klein juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en grijs. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

De Caboche familie

De Caboche werd in 2005 ontworpen. Het resultaat van de wens om een ​​kostbare en charmante lamp te creëren, zoals een parelbeugel, met een focus op lichtgewicht en transparantie. Rijk, helder en verfijnd, het was vanaf het begin een groot succes. Meer informatie over de Caboche vind je in de blog: Foscarini Caboche

Patricia Urquiola en Eliana Gerotto

De ontwerpers van de Caboche zijn Patricia Urquiola en Eliana Gerotto. Patricia is geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor ze heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana  werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

Foscarini Caboche Plus grande LED hanglamp - 10 meter