Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Grande Led hanglamp 10mtr

Foscarini Caboche Grande Led hanglamp 10mtr

€2.777,00
Foscarini Caboche Grande led hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Grande Led  10mtr hanglamp

Caboche Grande hanglamp met een doorsnede 70 centimeter is leverbaar met transpante of gouden bollen. De Caboche Grande word geleverd met de volgende lichtbronnen:
- ledlichtbron 46W 3000K lichtoutput 4330Lm niet dimbaar CRI waarde groter dan 90.
- ledlichtbron 46W 3000K lichtoutput 4330Lm dimbaar CRI waarde groter dan 90.
- halogeenlichtbron 230W of retrofit led. 

Heeft u vragen over de te gebruiken lichtbronnen en toe te passen dimmer neemt u dan contact met ons op tel:085-0603350 of via WhatsApp.

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche lamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.
Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche Grande terra Floor is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en geel goud.  Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

Technische details van de hanglamp:
Caboche hanglamp gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of goud van kleur zijn. Een scherm van wit gesatineerd geblazen glas garandeert een maximaal diffuus licht en voorkomt verblinding

Caboche Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

De Caboche Grande heeft een doorsnede van 70 centimeter en is 28 centimeter hoog. De kabel lengte is maximaal 10 meter Er is ook een Grande leverbaar met 320 centimeter kabel.

Bekijk de video van de ontwerpers Patricia Urquiola en Eliana Gerotto waarin zij uitleggen hoe ze de Caboche ontworpen hebben.

Foscarini Caboche Grande led