Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Grande vloerlamp

Foscarini Caboche Grande vloerlamp

€1.890,00
Foscarini Caboche Grande vloerlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Caboche Grande vloerlamp

Caboche Grande vloerlamp leverbaar met transparante of gouden bollen en heeft een hoogte van 178 centimeter. Lichtbron 1x230W R7s of R7s Retrofit van de bekende merken. Heeft u vragen over de te gebruiken lichtbronnen neemt u dan contact met ons op via tel:085-0603350 via WhatsApp. Wij kunnen adviseren over de juiste toe te passen lichtbronnen.

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche lamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.
Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche Grande terra Floor is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en geel goud. Het oorspronkelijke ontwerp van de voet is gemaakt door drie ondersteunende stelen die gezamenlijk op een ronde basis uitkomen, onder verwijzing naar de bolle vorm van de diffusor, en aldus garanderen een combinatie van samenhang, originaliteit en lichtheid. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

Patricia Urquiola

Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

De caboche Grande is 176 centimeter hoog en de doorsnede van de poot is 70 centimeter. De Caboche Grande heeft standaard een vloerdimmer. Gewicht van de vloerlamp is 23,9 kilo.

Bekijk video van de ontwerpers Patricia Urqouila en Elian Gerotto waarin zij uitleggen hoe zij de caboche ontworpen hebben.

Foscarini Caboche Grande