Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Media Led hanglamp 10 mtr

Foscarini Caboche Media Led hanglamp 10 mtr

€1.479,00
Foscarini Caboche Media hanglamp 10 mtr. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Caboche Media Led hanglamp

Caboche Media hanglamp leverbaar met transpante of gouden bollen. De Caboche Media wordt geleverd met de volgende lichtbronnen:
- ledlichtbron 35W 3000K lichtoutput 3062Lm niet dimbaar.
- ledlichtbron 35W 3000K lichtoutput 3062Lm dimbaar met pulsdrukker of dali dimmer.
- halogeenlichtbron 160WR7s of retrofit Led R7s.

Heeft u vragen over ledlichtbronnen en de aansturing met polsdrukker, dali dimmer of Casambi neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche lamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.
Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche Grande terra Floor is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en geel goud. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

Technische details van de Caboche hanglamp gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of goud van kleur zijn. Een scherm van wit gesatineerd geblazen glas garandeert een maximaal diffuus licht en voorkomt verblinding.

Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

De Caboche Media heeft een doorsnede van 50 centimeter en is 20 centimeter hoog. Kabellengte is 10 meter centimeter. Er is ook een versie leverbaar met 320 centimeter kabellengte. Dit geldt voor alle modellen van de Media.

Bekijk de video van de ontwerpers Patricia Urquiola en Eliana Gerotto waarin zij uitleggen hoe ze de Caboche ontworpen hebben.

Foscarini Caboche Media led hanglamp.