Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Plus Media Led hanglamp 10 mtr

Foscarini Caboche Plus Media Led hanglamp 10 mtr

€1.479,00
Het gaat hier om de Caboche hanglamp met extra lang aansluitsnoer van 10 meter. De hanglamp is ook verkrijgbaar met een lengte van 3,20 meter.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Caboche Plus Media Led hanglamp - 10 meter

Het gaat hier om de Caboche Plus media (doorsnede 50 cm) hanglamp met extra lang aansluitsnoer van 10 meter. De hanglamp is ook verkrijgbaar met een lengte van 3,20 meter. De Caboche Media hanglamp is leverbaar met transparante of grijze bollen. De Caboche hanglamp is gemaakt van bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of grijs van kleur zijn. 

Deze plafondlamp is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen en 2 kleuren (transparant en grijs):

  • LED = Inclusief lichtbron: Led 23W 2700K 3200lm 
  • LED dimmable = Inclusief lichtbron maar dan ook dimbaar (aan-uit, push, DALI)
  • LED MyLight = Inclusief lichtbron, Dimbaar via Bluetooth via Casambi App
  • LED MyLight Tuneble White = Inclusief lichtbron, Dimbaar via Bluetooth via Casambi App - Kies je eigen witkleur tussen 2700K-5000K 

Bij Tuneble White kan je kiezen welke witkleur je het mooist vindt. Heeft u vragen over de diverse uitvoeringen neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

 

De Caboche familie

Caboche werd in 2005 gecreëerd als resultaat van de wens om een ​​kostbare en charmante lamp te creëren, zoals een parelbeugel, met een focus op lichtgewicht en transparantie. Rijk, helder en verfijnd, het was vanaf het begin een groot succes. Meer informatie over de Caboche vind je in onze blog: Foscarini Caboche

 

Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

Foscarini Caboche Plus Media led hanglamp.