Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Media vloerlamp

Foscarini Caboche Media vloerlamp

€1.247,00
De Caboche media is 154 centimeter hoog en de doorsnede van de poot is 50 centimeter. De Caboche media heeft standaard een vloerdimmer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Caboche Media vloerlamp

De Caboche media is 154 centimeter hoog en de doorsnede van de poot is 50 centimeter. De Caboche media heeft standaard een vloerdimmer. De Caboche is exclusief lichtbron 1x160W R7s halogeen of Retrofit R7s ledlamp. 

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche vloerlamp is een mozaïek van licht, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.
Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche vloerlamp is een kleine juweel van creativiteit en technologie. Het oorspronkelijke ontwerp van de voet is gemaakt door drie ondersteunende stelen die gezamenlijk op een ronde basis uitkomen, onder verwijzing naar de bolle vorm van de diffusor, en aldus garanderen een combinatie van samenhang, originaliteit en lichtheid. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

De Caboche familie

Caboche werd in 2005 gecreëerd als resultaat van de wens om een ​​kostbare en charmante lamp te creëren, zoals een parelbeugel, met een focus op lichtgewicht en transparantie. Rijk, helder en verfijnd, het was vanaf het begin een groot succes. Meer informatie over de Caboche vind je in onze blog: Foscarini Caboche

Patricia Urquiola 

Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

Foscarini Caboche Media