Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Media vloerlamp

Foscarini Caboche Media vloerlamp

€1.247,00
Foscarini Caboche Media vloerlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Caboche Media vloerlamp

Caboche Media leverbaar met transparte of gouden bollen. Lichtbron 1x160W R7s halogeen of Retrofit R7s ledlamp. Wordt geleverd met snoerdimmer.

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche vloerlamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.
Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche Grande terra Floor is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en geel goud. Het oorspronkelijke ontwerp van de voet is gemaakt door drie ondersteunende stelen die gezamenlijk op een ronde basis uitkomen, onder verwijzing naar de bolle vorm van de diffusor, en aldus garanderen een combinatie van samenhang, originaliteit en lichtheid. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit

Patricia Urquiola 

Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

De caboche Grande is 154 centimeter hoog en de doorsnede van de poot is 50 centimeter. De Caboche Grande heeft standaard een vloerdimmer.

Bekijk video vaon de ontwerpers Patricia Urquiola en Eliana Gerotto waarin zij uitleggen hoe ze de Caboche ontworpen hebben.

Foscarini Caboche Media