Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche tafellamp

Foscarini Caboche tafellamp

€739,00
Foscarini Caboche tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Caboche tafellamp

De tafelamp leverbaar met transparante en gouden kunststof bolletjes. Uitgevoerd met snoerdimmer. Aansluitsnoer is 190cm. Ideale lamp voor op een site table, tafel of dressoir. Door de reflectie van het licht in de glazen bolletjes ontstaat een heel spannend en decoratief effect. Lichtbron maximaal 48W G9 halogeen.

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche lamp is een mozaïek van brekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.

Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche tabel is een kleine juweel van creativiteit en technologie, verkrijgbaar in twee versies: transparant en geel goud. Het oorspronkelijke ontwerp van de voet is gemaakt door drie ondersteunende stelen die gezamenlijk op een ronde basis uitkomen, onder verwijzing naar de bolle vorm van de diffusor, en aldus garanderen een combinatie van samenhang, originaliteit en lichtheid. Caboche is de perfecte hoofdpersoon voor huizen of openbare ruimtes, vereniging van visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit.

Patricia Urquiola

Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

Ontwerpers Patricia Urquiola en Eliana Gerrotto geven uitleg bij hun ontwerp van de Caboche.

Foscarini Caboche