Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Plus tafellamp

Foscarini Caboche Plus tafellamp

€829,00
De Caboche tafelamp leverbaar met transparante of grijze kunststof bolletjes. Uitgevoerd met snoerdimmer. Aansluitsnoer is 190 cm. Ideale lamp voor op een sidetable, tafel of dressoir.
Levertijd is 10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Caboche Plus tafellamp

De Foscarini Caboche Plus tafellamp met een hoogte van 38 cm is leverbaar met transparante of grijze kunststof bolletjes. Uitgevoerd met snoerdimmer. Aansluitsnoer is 190 cm. Een ideale lamp voor op een sidetable, tafel of dressoir. Door de reflectie van het licht in de glazen bolletjes ontstaat een heel spannend en decoratief effect. Inclusief LED 8W 2700K dimbaar. 

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche lamp is een mozaïek van lichtbrekingen, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden dat in één vorm samenkomt om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.

Wanneer de lamp aan is, wordt het licht van binnen de cirkel van de heldere kristallen gereflecteerd, waardoor de omgeving 360° verlicht wordt evenals het onderliggende oppervlak. De Caboche tafellamp is hiermee een klein juweel van creativiteit en technologie. Het oorspronkelijke ontwerp van de voet is gemaakt van drie ondersteunende stelen die gezamenlijk op een ronde basis van de bolle vorm van de diffusor uitkomen. Daarmee vormt het een combinatie van originaliteit en lichtheid. De Caboche verenigt visuele impact met lichtheid, decoratieve waarde en functionaliteit waardoor zij de perfecte hoofdpersoon is voor thuis of in openbare ruimtes.

De Caboche familie

Caboche werd in 2005 gecreëerd als resultaat van de wens om een ​​kostbare en charmante lamp te creëren, zoals een parelbeugel, met een focus op lichtgewicht en transparantie. Rijk, helder en verfijnd, het was vanaf het begin een groot succes. Meer informatie over de Caboche vind je in onze blog: Foscarini Caboche

Patricia Urquiola

Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuisarchitecten.

Foscarini Caboche Plus tafellamp