Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Caboche Plus wandlamp

Foscarini Caboche Plus wandlamp

€729,00
Foscarini Caboche Plus Led Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom.Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Caboche Plus wandlamp

Rijke, heldere en verfijnd, de Caboche Plus wandlamp is een mozaïek van licht, een perfecte samensmelting van verschillende persoonlijkheden in dat in één vorm samenkomen om het lichaam te maken en het lichteffect van de lamp te geven.  Wanneer het is ingeschakeld, wordt het licht gereflecteert van binnen de cirkel van de heldere kristallen, die 360° verlichting van de omgeving geven en een verlicht onderliggende oppervlak geven. De Caboche wandlamp is een kleine juweel van creativiteit en technologie. Caboche wandlamp is gemaakt van een ovaal van halve bollen van polymetylmetacrylate, die transparant of grijsvan kleur zijn. Een scherm van wit gesatineerd geblazen glas garandeert een maximaal diffuus licht en voorkomt verblinding.

De Caboche wandlamp is verkrijgbaar in:

  • 2 kleuren: transparant en grijs
  • 2 maten: Piccola en Media
  • 2 uitvoeringen: Led en MyLight

Piccola

De Piccola heeft een breedte van 31 centimeter en heeft een hoogte van 19,5 centimeter en diepte van 18 centimeter. Met geïntegreerde Led lichtbron van 12W in de lichtkleur 2700K met een lichtopbrengst van 1020Lumen. Beide zijn ook verkrijgbaar in MyLight (bedienbaar via App)

Media

De Media heeft een breedte van 50 centimeter en heeft een hoogte van 19,5 centimeter en diepte van 24,5 centimeter. Met geïntegreerde Led lichtbron van 16W in de lichtkleur 2700K met een lichtopbrengst van 1360Lumen. Beide zijn ook verkrijgbaar in MyLight (bedienbaar via App)

De Caboche familie

Caboche werd in 2005 gecreëerd als resultaat van de wens om een ​​kostbare en charmante lamp te creëren, zoals een parelbeugel, met een focus op lichtgewicht en transparantie. Rijk, helder en verfijnd, het was vanaf het begin een groot succes. Meer informatie over de Caboche vind je in onze blog: Foscarini Caboche

Patricia Urquiola

De ontwerper van de Caboche Patricia Urquiola geboren in Orviedo (Spanje), studeerde in Madrid en studeerde af aan de Politecnico di Milano met Achille Castiglioni als tutor. Van 1990 tot 2000 werkte ze samen met De Padova en Lissoni Associati. In 2001 startte ze haar eigen ontwerpstudio, waardoor hij heeft samengewerkt met vele merken op internationaal niveau. Eliana Gerotto werd geboren in Venetië. Ze begon haar carrière in Milaan als grafisch ontwerper. Ze kreeg haar diploma in technieken voor communicatie op Fondazione Davide Campari in Milaan. Ze werkte in verschillende velden als afbeelding, industrieel ontwerper, set curator en binnenhuis-architecten.

Heeft u vragen over de toe te passen lichtbron en hoe te dimmen met welke dimmer neemt u dan contact met ons op tel: 085-0603350 of via whatsapp.Foscarini Caboche wandlamp