Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Demetra Micro bureaulamp

Artemide Demetra Micro bureaulamp

€235,00
De kleine versie van de Demetra bureaulamp heet de micro, de micro wordt standaard geleverd met vloerplaat. De perfecte bureaulamp voor kleine ruimtes.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Demetra Micro bureaulamp 

De Demetra micro bureaulamp biedt dezelfde vrijheid als die van de traditionele demetra uitvoeringen. Dat wil zeggen de grootst mogelijke flexibiliteit in de verdeling van licht in de ruimte, dit is mogelijk gemaakt terwijl de kracht van het licht iets is verminderd in vergelijking met de klassieke versie. Warm licht, zeer hoge Cri 90 lichtkwaliteit en maximale prestaties, dimbaar met microswitch op de kop van demetra micro. De afmetingen zijn dus geminimaliseerd om in kleine ruimtes toe te passen en uit te breiden het aantal potentiële toepassingen van de hele familie Demetra, ideaal voor werk en gastvrijheid locaties, alsmede voor thuisgebruik.  

De bureaulamp is beschikbaar in 3 kleuren:

  • Grijs
  • Wit
  • Zwart

De led lichtbron van 6W 241Lm en beschikbaar in 2 lichtkleuren (3000K is witter licht dan de 2700K):

  • 2700K
  • 3000K

Ontwerper Fukasawa

Geboren in Yamanashi 1956, afgestudeerd aan de ontwerpafdeling van Tama Art University's Product. Als een in-house ontwerper betrokken hij bij het ontwerp van micro-elektronische apparaten met inbegrip van horloges. In 1989, Fukasawa verhuisde naar de Verenigde Staten en sloot zich aan bij IDEO en het was een zeer zeldzame geval voor Japanse productontwerper van die tijd. Het was de tijd wanneer de ervaren van Silicon valley een snel groei met computer technologieën en Fukasawa was voornamelijk betrokken bij het ontwerp van computers en elektronica voor bedrijven in Silicon Valley, medische apparatuur, meubilair en sportartikelen. In 1996 keerde hij terug naar Japan, waar hij en onder leiding van IDEO Tokyo office opzette. In 2003 richtte hij Naoto Fukasawa Design. Fukasawa aanpak voor productontwerp is erg origineel en zijn "Zonder Thought" en "Design ontbinding in gedrag" word internationaal worden ondersteund. Fukasawa beschouwt het bereiken van eenvoud in design als een manier om de volledigheid en harmonieuze relatie tussen gebruikers, objecten en omgevingen als een doel voor design. Een dergelijke manier van denken is ook omschreven als "Overzicht".

Artemide geeft nu op al hun ledproducten 5 jaar garantie.

Artemide Demetra Micro bureaulamp