Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Demetra micro table Tafellamp

Artemide Demetra micro table Tafellamp

€199,00
Artemide Demetra micro table. Lichtadvies en lichtplan met Artemide verlichting. Officieel dealer van Artemide. Gratis thuisbezorgd. 5 jaar Artemide garantie.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Demetra Micro table Tafellamp 

Demetra micro, in de tabel en muur uitvoering met arm, biedt dezelfde vrijheid als die van de traditionele demetra uitvoeringen, dat wil zeggen voor de grootst mogelijke flexibiliteit in de verdeling van licht in de ruimte. Terwijl zijn kracht en beweging net iets zijn verminderd in vergelijking met de klassieke versie, heeft het allemaal hetzelfde pluspunten op het gebied van de werking en prestaties van de verlichting. warme licht zeer hoge Cri 90 lichtkwaliteit en maximale prestaties Dimbaar met microswitch op de kop van demetra micro, geeft warm licht met een zeer hoge kleur rendement (Cri 90) de afmetingen zijn dus geminimaliseerd om in kleine ruimtes toe te passen en uit te breiden het aantal potentiële toepassingen van de hele familie Demetra, ideaal voor werk en gastvrijheid locaties, alsmede voor thuisgebruik.

De Demetra micro is leverbaar in de kleur grijs, gepolijst zwart en wit. De led lichtbron van 6W 241Lm is leverbaar in de kleur 2700K en 3000K.

Het ontwerp komt uit de handen van Designer Fukasawa.

Fukasawa

Geboren in Yamanashi 1956, afgestudeerd aan de ontwerpafdeling van Tama Art University's Product. Als een in-house ontwerper betrokken hij bij het ontwerp van micro-elektronische apparaten met inbegrip van horloges. In 1989, Fukasawa verhuisde naar de Verenigde Staten en sloot zich aan bij IDEO en het was een zeer zeldzame geval voor Japanse productontwerper van die tijd. Het was de tijd wanneer de ervaren van Silicon valley een snel groei met computer technologieën en Fukasawa was voornamelijk betrokken bij het ontwerp van computers en elektronica voor bedrijven in Silicon Valley, medische apparatuur, meubilair en sportartikelen. In 1996 keerde hij terug naar Japan, waar hij en onder leiding van IDEO Tokyo office opzette. In 2003 richtte hij Naoto Fukasawa Design. Fukasawa aanpak voor productontwerp is erg origineel en zijn "Zonder Thought" en "Design ontbinding in gedrag" word internationaal worden ondersteund. Fukasawa beschouwt het bereiken van eenvoud in design als een manier om de volledigheid en harmonieuze relatie tussen gebruikers, objecten en omgevingen als een doel voor design. Een dergelijke manier van denken is ook omschreven als "Overzicht".

Artemide geeft nu op al hun ledproducten 5 jaar garantie.

Demetra Micro tafel