Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Demetra table bureaulamp

Artemide Demetra table bureaulamp

€379,00
De Demetra led table bureaulamp is de meest ideale en functionele bureaulamp en de opvolger van de zeer succesvolle Tolomeo. Scroll naar beneden voor 3D afbeelding. PRIJS IS INCL VOETPLAAT, neem contact op voor klem of bureau doorvoer.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Demetra bureaulamp


De Demetra led table bureaulamp is de meest ideale en functionele bureaulamp en de opvolger van de zeer succesvolle Tolomeo. De led Lichtbron van 8W in de lichtkleur 3000K of 2700K (en vervangt de traditionel (eco halogeen) gloeilamp van 70W. De kop van de Demetra is kantelbaar en draaibaar zodat het ledlicht ideaal gericht kan worden op het bureau en het werkvlak. Op de kop zit de aan/uit dimmerschakelaar onzichtbaar geintergreerd. De Demetra heeft een hoogte van 57cm en een diepte van 65cm waarmee deze op ieder bureau zeer goed toepasbaar is. De bureaulamp is gemaakt van aluminium en spoten in de kleuren wit, titanium en grijs. Door middel van de schanierarmen die door een staalkabel vastgeklemd worden is altijd de meest ideale leesstand in te stellen. De Demetra is kantelbaar en draaibaar op de voetplaat.

De bureaulamp is beschikbaar in 3 kleuren:

  • Grijs
  • Wit
  • Opaque Zwart

Let op: de lamp wordt standaard geleverd met een voetplaat. Als er niet voldoende ruimte voor de voetplaat is op het bureau dan kan de er ook een losse bureauklem geleverd worden. Hiermee wordt de Demetra aan de zijkant van het blad geplaatst. Mocht je liever een tafelklem willen of geschikt voor een bureau doorvoer? neem dan even contact met ons op.  

Ontwerper Demetra

De Demetra komt uit de handen van Designer Fukasawa. 

 

Geboren in Yamanashi 1956, afgestudeerd aan de ontwerpafdeling van Tama Art University's Product. Als een in-house ontwerper betrokken hij bij het ontwerp van micro-elektronische apparaten met inbegrip van horloges. In 1989, Fukasawa verhuisde naar de Verenigde Staten en sloot zich aan bij IDEO en het was een zeer zeldzame geval voor Japanse productontwerper van die tijd. Het was de tijd wanneer de ervaren van Silicon valley een snel groei met computer technologieën en Fukasawa was voornamelijk betrokken bij het ontwerp van computers en elektronica voor bedrijven in Silicon Valley, medische apparatuur, meubilair en sportartikelen. In 1996 keerde hij terug naar Japan, waar hij en onder leiding van IDEO Tokyo office opzette. In 2003 richtte hij Naoto Fukasawa Design. Fukasawa aanpak voor productontwerp is erg origineel en zijn "Zonder Thought" en "Design ontbinding in gedrag" word internationaal worden ondersteund. Fukasawa beschouwt het bereiken van eenvoud in design als een manier om de volledigheid en harmonieuze relatie tussen gebruikers, objecten en omgevingen als een doel voor design. Een dergelijke manier van denken is ook omschreven als "Overzicht".

Prijzen inclusief voetplaat (table clamp)  

Demetra table.