Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Demetra Micro Led wandlamp

Artemide Demetra Micro Led wandlamp

€235,00
Artemide Demetra Micro Wall wandlamp. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.100% Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide Demetra Micro led wandlamp

De Demetra Micro Wall Led is de meest ideale en functionele wandlamp en de opvolger van de zeer succesvolle Tolomeo wall/braccio en het kleinere broertje van de Demetra Wall. De wandlamp is gemaakt van aluminium en spoten in de kleuren wit, titanium en grijs. Doormiddel van het schanier is altijd de meest ideale lees stand in te stellen. De demetra is kantelbaar en draaibaar op de wandplaat.

De kop van de Demetra is kantelbaar en draaibaar zodat het ledlicht ideaal gericht kan worden op eem tijdschrift of boek. De Demetra Micro Wall Led is in drie kleuren leverbaar: antraciet grijs, wit en titanium.

Het ontwerp komt uit de handen van Designer Fukasawa. De led Lichtbron van 6W in de lichtkleur 2700K (241Lm) en 3000K (257Lm) en vervangt de traditionel (eco halogeen) gloeilamp van 70W.

Fukasawa

Naoto Fukasawa (直人 深澤?) is een Japanse industriële designer, geboren in de prefectuur Yamanashi in 1956. Hij studeerde af aan Tama Art University in 1980. Na gewerkt te hebben als het hoofd van het Amerikaanse bedrijf IDEO van Tokyo Bureau, richtte hij Naoto Fukasawa Design in 2003 op.
Representatieve werken omvatten van MUJI CD speler (onderdeel van de permanente collectie, MoMA New York), de mobiele telefoons "Infobalk" en "neon" en het merk van ± 0 van huishoudelijke elektrische apparaten en diversen.

In de afgelopen jaren, heeft hij vele nieuwe ontwerpen gemaakt voor Italiaanse bedrijven Italië bed & breakfast, Driade en Magis, Artemide, Danese, Boffi, evenals in Duitsland en Noord-Europa, en ze hebben een grote hoeveelheid aandacht getrokken. In het verleden heeft hij vijftig onderscheidingen, waaronder de Gold Award van de American IDEE, de Duitse als Gold Award, de Britse D Gold Award, de Mainichi Design Award en de 5e Oribe Award gewonnen.

Fukasawa Musashino Art University doceerd en vanaf 2014 leert hij geïntegreerd ontwerp aan Tama Art University als professor. Hij heeft boeken geschreven zoals An Outline of Design(TOTO) en is co-auteur van anderen zoals de ecologische Approach to Design (Tokyo Shoseki). Vanaf 2012, hij is een van de mede-directeuren van 21 21 DESIGN SIGHT, Japan's eerste design museum. Hij word in Bloomberg Businessweek als een van's werelds meest invloedrijke ontwerpers omschreven.

Artemide Demetra Micro led wandlamp