Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Demetra Reading vloerlamp

Artemide Demetra Reading vloerlamp

€509,00
De Demetra leeslamp is de meest ideale en functionele Led leeslamp en de opvolger van de zeer succesvolle Tolomeo terra. Artemide verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Artemide Gratis thuisbezorgd.
10 werkdagen
Beschrijving

Artemide Demetra Reading vloerlamp

De Demetra leeslamp is de meest ideale en functionele Led leeslamp en de opvolger van de zeer succesvolle Tolomeo terra. Het leeslamp is gemaakt van aluminium en spoten in de kleuren wit, titanium en grijs. Doormiddel van de schanierarmen die door een staalkabel vastgeklemd worden is altijd de meest ideale leesstand in te stellen. De demetra is kantelbaar en draaibaar op de voetplaat.

Op de kop zit de aan/uit dimmerschakelaar onzichtbaar geintergreerd. De poot/arm van de Demetra bestaat uit 3 delen de eerste heeft een hoogte van 75cm, vervolgens 2 delen van 55cm. Het ontwerp komt uit de handen van Designer Fukasawa. De led Lichtbron van 8W in de lichtkleur 3000K vervangt de traditionel (eco halogeen) gloeilamp van 70W.

Naoto Fukasawa

Geboren in Yamanashi 1956, afgestudeerd aan de ontwerpafdeling van Tama Art University's Product. Als een in-house ontwerper betrokken hij bij het ontwerp van micro-elektronische apparaten met inbegrip van horloges. In 1989, Fukasawa verhuisde naar de Verenigde Staten en sloot zich aan bij IDEO en het was een zeer zeldzame geval voor Japanse productontwerper van die tijd. Het was de tijd wanneer de ervaren van Silicon valley een snel groei met computer technologieën en Fukasawa was voornamelijk betrokken bij het ontwerp van computers en elektronica voor bedrijven in Silicon Valley, medische apparatuur, meubilair en sportartikelen. In 1996 keerde hij terug naar Japan, waar hij en onder leiding van IDEO Tokyo office opzette. In 2003 richtte hij Naoto Fukasawa Design. Fukasawa aanpak voor productontwerp is erg origineel en zijn "Zonder Thought" en "Design ontbinding in gedrag" word internationaal worden ondersteund. Fukasawa beschouwt het bereiken van eenvoud in design als een manier om de volledigheid en harmonieuze relatie tussen gebruikers, objecten en omgevingen als een doel voor design. Een dergelijke manier van denken is ook omschreven als "Overzicht". Omtrek is over het definiëren van de grenzen van de relaties tussen objecten, mensen en milieu. Vandaag, is Fukasawa gevestigd in Tokio met zijn kleine team en samen met vele internationale toonaangevende bedrijven. De titel van eervolle Royal Designer for Industry (Royal Society of Arts) in 2007 krijgt hij als een van de voorbeelden, ontvangt Fukasawa een aantal internationale onderscheidingen.

Artemide Demetra Reading vloerlamp