Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gregg midi hanglamp

Foscarini Gregg midi hanglamp

€360,00
Er zijn veel verschillende Gregg hanglampen, qua formaat, kleur en uitvoering. Het gaat hier om de Gregg midi.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Gregg midi hanglamp

De Gregg hanglampen hebben een heerlijke organische vorm, als kiezelstenen die door een rivier worden geslepen. Er zijn veel verschillenden Gregg hanglampen, qua formaat, kleur en uitvoering. De Gregg hanglampen zijn gemaakt van mondgeblazen glas in verschillende maten:

  • Gregg piccola 11cm x 13cm
  • Gregg midi 17cm x 21cm
  • Gregg media 26cm x 31cm
  • Gregg grande 40cm x 47cm

Het gaat hier om de Gregg midi, deze is verkrijgbaar in de volgende uitvoeringen:

  • Alleen verkrijgbaar in Led, inclusief lichtbron. COB 8,5W 2700K 830lm dimbaar. 
  • Wit glas gecombineerd met wit

Hieronder zijn de diverse kleuren te zien en welke plafondplaat bij de midi geleverd wordt. Standaard heeft de Gregg midi een kabellengte van 340cm, mocht het plafond heel hoog zijn dan is de witte versie er ook in 10 meter (met langere levertijd).

 

Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek. De vorm van de Gregg doet denken aan een kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. De asymmetrische vorm verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de persoon die de lamp bekijkt.

Ontwerper Gregg hanglamp midi

De Gregg hanglamp is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontvingen vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

hieronder een filmpje van de Gregg serie.

Foscarini Gregg hanglamp midi