Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Spokes 1

Foscarini Spokes 1

€1.019,00
Foscarini Spokes 1 hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving

FOSCARINI Spokes 1 hanglamp

Spokes 1 hanglamp is leverbaar in vijf kleuren: wit, zwart, grafiet, goud en koper. De Spokes 1 heeft een ovale vorm en heeft een hoogte van 71 centimeter en heeft een maximale doorsnede 32,5 centimeter. De lengte van de ophangkabel is 340 centimeter. De plafondkap heeft een doorsnede van 21 centimeter.

De Spokes 1 hanglamp is standaard voorzien van twee ledlichtbronnen met een totaal wattage van 30W. Verdeeld in 25W algemeen verlichting in de Spoke en 5W directe verlichting aan de onderkant van de Spoke. 

De Spoke 1 is leverbaar in een aan/uit versie. Een dimbare versie dimbaar met een pulsdrukker of dali-dimmer en een Mylight versie waarbij de bediening plaatsvindt met de Casambi App.

Met de Mylight uitvoering kan de lichtkleur van 4500k naar 2500K geregeld worden. Ideaal als er helder werklicht gemaakt moet worden 4500K en s'avonds voor de sfeer naar 2500K. De sturing gaat via bluetooth via een Casambi App. 

Heeft u vragen over tunable ledlichtbronnen en de aansturing met Casambi neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

MyLight by Foscarini

De Spokes hanglampen hebben verticale spaken die werden geïnspireerd door afbeeldingen van antieke Oosterse lantaarns en minder exotische volières. De ontwerpers design Studio García Cumini hebbeb de spaken van een fietswiel bestudeerd en dit is wat de lamp zijn naam gaf. Het resultaat is een zachte gevormde en een lichtgewicht lamp die het licht vasthhoud en gefilteren in de kamer laat. De lichtgewicht kwaliteit van deze hanglamp is de combinatie van de stevigheid van de constructie met de metalen staven en de uitvoerbaarheid van de LED-lichtbron toegepast zodat zowel oppervlakken perfect oplichten en het projecteren van een samenspel van licht en schaduw op de muren met een magische vermenigvuldigend effect. De ontwikkeling van de Spoke hanglampen in twee vormen, twee maten en twee kleurvarianten hoogtepunten zijn veelzijdigheid maken van de spaken maakt de Spoke hanglampen met name geschikt voor zowel woonruimtes en openbare plaatsen en ideaal in grote architecturale contexten ook in meerdere composities.

Garcia Cumini

Garcia Cumini opgericht in Udine (Italië) in 2012, de studio García Cumini Associati verenigt de geconsolideerde ervaring van de twee oprichters in de designbranche. Het bedrijf fuseert twee multi-disciplinaire culturen en maakt ontwerpen, kunst installaties, artistieke leiding, grafisch ontwerp en merkidentiteit, ontwikkelt met het doel mensen verliefd op een bepaald product of bedrijf  te laten worden. De belangrijkste filosofie en ethiek van de studio is tot leven te brengen een intuïtie of een poëtische visie, evaluatie van projecten vanuit elke hoek, met een scherp oog op technologie en de artistieke expressies en stijl van de klant.

De ontwerper Garcia Cumini vertelt over zijn ontwerp Spokes.

Foscarini Spokes 1