Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Tress sospension

Tress sospension

€764,00 €720,00
Foscarini Tress hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.Lichtadvies en Lichtplan.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Tress hanglamp
De verleiding van een vrouw jurk was de eerste inspiratie voor de familie Tress van hanglampen. Deze ontwerp-come-true door Foscarini werd bereikt door de ontwikkeling van een volledig origineel technisch procedé, waarbij een glasvezel en hars tape geweven met normaalheid tot een bepaalde esthetiek die de structuur van de lamp vormt. Tress persoonlijkheid verandert volgens de kleur: het is licht en discreet in een witte, sterke en beslissende in zwart en vulkanische en totemic in het rood, waardoor het contrast tussen de binnenkant en de buitenkant nog duidelijker, surprinsing in indigo blauw en uiterst moderne in greige, een schaduw tussen grijs en beige. De mini, piccola en media uitvoering van de Tress hanglampen versie is ontworpen voor het verlichten van een specifiek gebied van de ruimte hieronder; aan de andere kant is het grote formaat voor een meer wijdverbreide lichtspreiding gekenmerkt. Alle maten kunnen alleen worden gebruikt om een schimmige hoek, of elke andere ruimte in een kamer, of het kan worden gebruikt in lijn om effecten te maken.
De hoogte van de Tress Media hhanglamp is 110 centimeter en de doorsnede is 24 centimeter.
De Tress serie is een ontwerp van Marc Sadler Franse, Italiaanse door goedkeuring, heeft een lange geschiedenis als industrieel ontwerper in atletische versnelling waar hij experimenteerde met nieuwe materialen en innovatieve productiemethoden. Hij ontwierp ook toestellen, consumentenproducten en meubilair. In 2001 won hij de Compasso D'Oro met de vloerlamp model Tite van Foscarini.

De Tress hanglamp is 3 formaten leverbaar:
-Media hoogte 110cm.
-Piccola hoogte 61cm.
-Mini hoogte 43cm.

Kleuropties:
-bianco - wit.
-nero - zwart.
-cremisi - rood oranje.
-greige - grijs.
-indaco - blauw.

Lichtbronnen voor Media/Picccola
-Led Retrofit 12W E27 PAR 30.
-Halogeen 100W E27 Par 30.

Lichtbron voor Mini
-Led Retrofit 8W GU10 Par 16.
-Halogeen 75W GU10 Par 20.

Datablad

De ontwerper Marc Salder verteld over de Tress.