Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gregg Media hanglamp

Foscarini Gregg Media hanglamp

€378,00
Foscarini Gregg Media hanglamp . Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Gregg Media hanglamp

De Gregg hanglampen serie is gemaakt van wit opaal geblazen glas. Gregg hanglamp is leverbaar in vier uitvoeringen:
-Gregg grande 47x40x40cm (MyLight)

-Gregg media 31x26x26cm (MyLight)

-Gregg midi 21x17x16cm

-Gregg piccola 13x11x11cm

Lichtbronnen maximaal:
-Gregg Media Retrofit 21W E27 2700K 2500Lm dimbaar met fase afsnijddimmer

-Gregg Media Led(geïntegreerd) 24W 2700K 2581Lm CRI>90 dimbaar met pulsdrukker of dali dimmer.

Heeft u vragen over de Led of MyLight uitvoering en tunable ledlichtbronnen en de dimmen met dali neemt u dan contact met ons op via tel: 085-0603350 of via WhatsApp. 

Naast de standaard witte afwerking van de glashouder en plafondafdekking zijn nu ook leverbaar in de kleur goud en grafiet. De pendellengte is standaard 340 centimeter. Er is nu ook een uitvoering met 10 meter pendellengte voor vides of hoge ruimtes.

Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek, Gregg de vorm doet denken aan een grote kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. Pure volume met een bekende gemak van interpretatie, maar dat is dan ook niet verwonderlijk omdat de Gregg asymmetrische vorm verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de persoon die het observeren. Dit is een nieuwe oplossing waar een traditionele materialen zoals glas een instrument worden in handen van de designer's die een oorspronkelijke karakter geven een omgeving. Er zijn drie verschillende maten van de Gregg, tafel, plafond en muur versies en vier verschillende oplossingen voor de vloerlamp: de Gregg-collectie is een van de meest veelzijdige en transversale en kan gemakkelijk in elke soort ruimte worden geplaatst. In een woning, uniforme licht geproduceerd door de witte gematteerde diffusor en zijn essentiële stijl hebben een sterk functionele en decoratieve waarde. Dankzij de gesloten vorm van de diffusor, wordt de lamp vertoond in alle richtingen, die beschermt tegen verblinding en maakt het gemakkelijk om zelfs op verschillende hoogtes te plaatsen. Wanneer een deel van een compositie, is Gregg geschikt voor enkele van de meest verrassende toepassingen

Ludovica + Roberto Palomba

Gregg is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.


Bekijk video van de ontwerpers Ludovica en Roberto Palomba waarin zij vertellen hoe zij de Gregg serie ontworpen hebben.

Foscarini Gregg Media.