Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Gregg media hanglamp

Foscarini Gregg media hanglamp

€438,00 €299,00
Er zijn veel verschillenden Gregg hanglampen, qua formaat, kleur en uitvoering. Het gaat hier om de Gregg media, deze is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Gregg media hanglamp

De Gregg hanglampen hebben een heerlijke organische vorm, als kiezelstenen die door een rivier worden geslepen. Er zijn veel verschillenden Gregg hanglampen, qua formaat, kleur en uitvoering. De Gregg hanglampen zijn gemaakt van mondgeblazen glas in verschillende maten:

  • Gregg piccola 11cm x 13cm
  • Gregg midi 17cm x 21cm
  • Gregg media 26cm x 31cm
  • Gregg grande 40cm x 47cm

Het gaat hier om de Gregg media, deze is verkrijgbaar in 4 uitvoeringen:

  • Gregg media: Lichtbron meegeleverd, LED retrofit, 21W E27 2700K 2451Llm, dimbaar - Wit glas gecombineerd met wit, goud en grafiet
  • Gregg media LED: 24W COB 2700K 2581 lm - (alleen in wit verkrijgbaar)
  • Gregg media LED dimbaar: 24W 2700K aan-uit, Push of Dali. (alleen in wit verkrijgbaar)
  • Gregg media mylight (Dimbaar via bluetooth en Casambi app). Met de Casambi module kan de lamp geschakeld worden en van 0 tot 100% gedimd worden met een app op smartphone of tablet. Bijvoorbeeld Iphone of Ipad. Het casambi systeem is erg gebruikers vriendelijk en gemakkelijk. Geen nieuwe bekabeling, schakelaars of wifi verbindingen. De lamp kan simpel aangesloten worden op een 220V aansluiting en koppelen met bluetooth met de smartphone of tablet. Er zijn geen dure programmeurs of installateurs nodig - Wit glas gecombineerd met wit, goud en grafiet

Hieronder zijn de diverse kleuren te zien en welke plafondplaat bij de media geleverd wordt. Standaard heeft de Gregg media een kabellengte van 340cm, mocht het plafond heel hoog zijn dan is de witte versie in Led er ook in 10 meter (met langere levertijd).

 

Gregg is een product van natuurlijke inspiratie en uitgebreid onderzoek. De vorm van de Gregg doet denken aan een kiezelsteen, waarvan het oppervlak gepolijst is door het water. Het kan zelfs worden gezien als het ei van een mythologische beest, een symbool van de schepping en her-geboorte. De asymmetrische vorm verandert afhankelijk van het gezichtspunt van de persoon die de lamp bekijkt.

Ontwerper Gregg hanglamp media

De Gregg hanglamp is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontvingen vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

hieronder een filmpje van de Gregg serie.

Foscarini Gregg media hanglamp