Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Magneto tafellamp

Foscarini Magneto tafellamp

€442,00 €309,00
Foscarini Magneto tafellamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Magneto tafellamp

Magneto tafellamp leverbaar in de kleuren wit en zwart. Led Lichtbron 5W led kleur 2700K CRI>80. Kop verstelbaar over de lengte van de steel door een magneet. Afmetingen hoogte 38 centimeter. Voetplaat heeft een doorsnede van 15 centimeter. De kop heeft een lengte van 20 centimeter. Lengte aansluitsnoer is 170 centimeter.

Magneto is een fundamentele tafellamp voorzien van een onzichtbare macht: het magnetisch veld van een magneet. Kern van het project is in feite een sferische magneet combineren met twee eenvoudige elementen, een staaf van de steun met circulaire base en een compacte LED lichtpunt, vergelijkbaar met een zaklamp of een microfoon, met extreme veelzijdigheid in verschillende hoeken en verplaatsbaar in verschillende hoogtes langs de as. Magneto combineert de flexibiliteit van een lamp geschikt voor talloze situaties, met een formele en functionele striktheid. Het intense licht, gericht en tijdig kan worden omgeleid naar beneden op een klein gebied, zoals een boek, een tijdschrift of een toetsenbord van de computer, of naar boven om een uitnodigende sfeer te creëren. Op deze manier is het mogelijk om de magento in veel situaties te gebruiken.

Magneto is beschikbaar in twee maten, tafellamp of vloerlamp, en in twee kleuren, zwart en wit, te karakteriseren van verschillende ruimtes en tijden: de Office lounge ruimte, vanuit de woonkamer naar de slaapkamer. Altijd met een speciale persoonlijkheid, sterke en subtiele, aantrekkelijk en verleidelijk, in een woord: magnetisch

Giulio Iacchetti 

Giulio Iacchetti is sinds 1992 een industrieel ontwerper. Zijn activiteiten zijn o.a. het geven van didactisch onderwijs aan talrijke universiteiten en design scholen, in Italië en het buitenland. Hij werd bekroond met verschillende internationale prijzen. Met Matteo Ragni in 2001 won hij de Compasso D'Oro voor Multipurpose biologisch afbreekbaar bestek "Slaapmuizen", nu deel van de tentoonstelling van de permanente ontwerp in MOMA in New York.

Bekijk de video waarin de ontwerper Gullio Lacchetti vertelt hoe hij de Magneto ontworpen heeft en welke functie deze heeft Magneto.

Foscarini Magneto tafellamp