Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Binic

Foscarini Binic

€140,00
Foscarini Binic tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
10 werkdagen
Beschrijving

Foscarini Binic

Tafellamp van Foscarini model Binic. Leverbaar in 6 kleuren: wut, roze, lila blauw, oker geel en dondergrijs. Het ontwerp is uit 2010. De tafellamp is inclusief ledlichtbron 12W. De tafellamp is schakelbaar met een snoerschakelaar. Lengte van het snoer is 190cm. Ideaal lampje voor op een site table of dressoir. De tafellamp zit verpakt in een leuke doos en is ook zeer geschikt als cadeau voor een verjaardag of feest. 

Binic is de naam van een kleine vuurtoren aan de kust van Bretagne, de regio waar de ontwerpster Ionna Vautrin vandaan komt, die is het inspirerende thema van deze kleine tafellamp gevuld met karakter. Zijn kleurrijke en ongebruikelijke vorm spreekt tot de verbeelding en is onmiddelijk aantrekkelijk. Het bovenste volume van ronde glanzende afwerking wordt ondersteund door een conische gesatineerd basis, gegoten van een intense en uniforme spotlight naar beneden. Met het palet met 6 trendy kleuren, is de Binic afgestemd op de persoonlijkheid van degene die zijn of haar favoriete versie kiest en het past naadloos met een waaier van binnenlandse omgevingen en stijlen: een studie, slaapkamer van een kind of een volwassene of een persoonlijke hoek in een woonkamer. Een verpakking ontworpen door Ionna Vautrin zelf, unieke en leuke willen de lamp zelf, suggereert Binic als een "take away"-object, worden weggegeven als cadeau of voor persoonlijk gebruik.

Geboren in Frankrijk in 1979, Ionna Vautrin is afgestudeerd aan de L'école de ontwerp Nantes Atlantique in 2002. Ze werkte achtereenvolgens voor Camper in Spanje, en door de studio's van George J. Sowden in Italië en van Ronan & Erwan Bouroullec in Frankrijk. Tegelijkertijd ontwikkelt ze een eigen werken met differents design bedrijven: eerst met Industreal in Milaan, daarna met de Tools-Galerie in Parijs en sinds 2010 met Foscarini.

Ontwerper Ionna Vautrin vertel over haar ontwerp van de Binic.