Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Binic tafellamp

Foscarini Binic tafellamp

€156,00
Foscarini Binic tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini. Gratis thuisbezorgd. 100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Binic tafellamp

Klein tafellampje Binic van Foscarini is leverbaar in 6 kleuren: wit, roze, aqua, geel, grijs en blauw. Het ontwerp is uit 2010. De tafellamp is exclusief lichtbron 1x12W. De tafellamp is schakelbaar met een snoerschakelaar. Lengte van het snoer is 190 cm. Ideaal lampje voor op een sidetable of dressoir. De tafellamp zit verpakt in een leuke doos en is ook zeer geschikt als verjaardagscadeau. 

Binic is de naam van een kleine vuurtoren aan de kust van Bretagne, de regio waar de ontwerpster Ionna Vautrin vandaan komt. Dit inspirerende thema heeft deze kleine tafellamp gevuld met karakter. Zijn kleurrijke en ongebruikelijke vorm spreekt tot de verbeelding en is zeer aantrekkelijk. Het bovenste volume van ronde glanzende afwerking wordt ondersteund door een conische gesatineerd basis, gegoten van een intense en uniforme spotlight naar beneden. Met het palet met 6 trendy kleuren, is de Binic afgestemd op de persoonlijkheid van degene die zijn of haar favoriete versie kiest en het past naadloos in verschillende ruimtes en binnen verschillende stijlen: een studeerkamer, slaapkamer van een kind of een volwassene of een persoonlijke hoek in een woonkamer. De verpakking is ontworpen door Ionna Vautrin zelf.

Ontwerpster Binic

De ontwerpster van de Chouchin familie is Ionna Vautrin geboren in Frankrijk in 1979, Ionna Vautrin is afgestudeerd aan de L'école de design Nantes Atlantique in 2002. Ze werkte achtereenvolgens voor Camper in Spanje, en door de studio's van George J. Sowden in Italië en van Ronan & Erwan Bouroullec in Frankrijk. Tegelijkertijd ontwikkelt ze eigen werken met verschillende design bedrijven: eerst met Industreal in Milaan, daarna met de Tools-Galerie in Parijs en sinds 2010 met Foscarini.

Ontwerper Ionna Vautrin vertelt over haar ontwerp van de Binic.

Foscarini Binic tafellamp