Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Artemide Tolomeo led bureaulamp

Artemide Tolomeo led bureaulamp

€269,00
De stijlvolle Tolomeo Led wordt gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante kap. Verkrijgbaar in diverse uitvoeringen. Gratis thuisbezorgd & 5 jaar Artemide garantie.
Levertijd is 15 werkdagen
Beschrijving

Artemide tolomeo led bureaulamp

Het stijlvolle ontwerp van de Tolomeo Led wordt gekenmerkt door de fijne, beweegbare armen en de elegante kap. Het gepolijste aluminium ringen op de lampvoet en de armen van de Tolomeo Led zorgt voor een uniek contrast.De stijlvolle bureaump Tolomeo Led is een designlamp met verfijnde techniek van de Italiaanse lampenfabrikant Artemide, die bekend staat om zijn imposante en functionele designlampen. Dit verlichtingsobject werd om de geraffineerde techniek en het buitengewone ontwerp al onderscheiden met de Red Dot Award. Giancarlo Fassina en Michele De Lucchi ontwikkelden het ontwerp en de techniek van deze buitengewone bureau lamp van Artemide. De Tolomeo heeft nu zijn 30 jarige bestaan bereikt.

Tolomeo LED uitvoeringen

De Tolomeo Led is leverbaar met 5 verschillende lichtbronnen:

Tolomeo Led is nu leverbare met een warme 2700K lichtkleur en een koelere 3000K lichtkleur. Het vermogen van de led is 10W en dimbaar en schakelbaar op de kop.

Tolomeo Led met aanwezigheids detector. Zodra u achter het bureau of werkplek plaats neemt gaat de Tolomeo Led automatisch aan en ook weer uit en is nu ook leverbare met een warme 2700K lichtkleur en een koelere 3000K lichtkleur.

Tolomeo Led My White Light. Regelbare kleur wit, combineert de voordelen van LED-technologie met die van Tunable wit-technologie, waardoor talrijke variaties van wit licht worden verkregen, met verschillende intensiteiten en variëteiten van kleurtemperatuur, met een bereik van 2300K (warm licht) tot 10.000K (koude licht). Ideale werk en leeslamp voor mensen met zicht en lees problemen.

Daarnaast kan je voor je eigen manier van bevestiging kiezen. De bureauvoet of bureau doorvoer of bureauklem moeten apart besteld worden.

  • Voetplaat
  • Bureau bevestiging door het blad
  • Bureauklem


De technische uitrusting van deze designlamp is net zo voortreffelijk als het ontwerp. Ondanks de hoogte van minimaal 64,5 tot maximaal 129 centimeter krijgt de lamp door de flexibel richtbare en draaibare arm een projectie die tot 122 centimeter ver rijkt. Het intelligente veerbalanssysteem zorgt voor gegarandeerde stabiliteit, hoe u de lamp ook richt. Daardoor is het licht van de Tolomeo Led altijd daar waar u het nodig hebt. Door de creatieve vormgeving van de kap zorgt deze binnenlamp voor een gezellig aandoende plaatselijke verlichting en hij verlicht tegelijkertijd door de lichtopening aan de bovenkant de ruimte met een onopvallende lichtkegel, of kan worden gebruikt als sfeervolle uplight-lamp. De bureaulamp Tolomeo Led heeft een Ledlichtbron of een ledlichtbron met bewegingsmelden of een Ledlichtbron met MyWhite Light funtie. Met de dimmer is de lichtsterke traploos regelbaar is en zit op de kop van de Tolomeo Led.De meest bekende burolamp van Artemide. Een tijdloos ontwerp met ongekende funtionaliteiten. Een sieraad op ieder buro. 

 

Tolomeo Led.