Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Anisha piccola tafellamp wit

Foscarini Anisha piccola tafellamp wit

€379,00
Foscarini Anisha piccola tafellamp in de kleur wit uitgevoerd met LEDlichtbron 3,4W kleur 3000K 300Lm. Dimbaar met ingebouwde touchdimmer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Anisha piccola tafellamp wit

Anisha Piccola tafellamp in de kleur wit uitgevoerd met LEDlichtbron 3,4W kleur 3000K 300Lm. Dimbaar met ingebouwde touchdimmer. Anisha piccola is een ontwerp van Studio Lievore Antherr. De Anisha piccola is geschikt voor een breed scala aan stijlen en verschillende interieurs. In de hal, in een woonkamer, slaapkamer of op een bureau, met zijn lichte geest en niet mis te verstane identiteit: zowel in- en uitschakelen. Anisha piccola word geleverd in een speciale verpakking. Naast de piccola is er ook een grande Anisha versie leverbaar in de kleur wit.

Afmetingen van de tafellamp zijn: hoogte 32 centimeter, dikte 5 centimeter en breedte 23 centimeter.

Anisha is als een vloeistof in een omhullend frame, een onregelmatige ovaal die een bijzonder gevoel geeft. De Anisha schetst een lege ruimte, definieert en vult deze met zijn licht, produceert een magische sensatie.

Ontwerper Anisha

De firma Lievore Altherr Molina werd in Barcelona opgericht in 1991 door Alberto Lievore, Jannette Altherre en Manel Molina. Haar huidige activiteiten omvatten interieurdesign en - ontwerp en het ontwerpen van verpakkingen. Daarnaast geven ze ondewijs aan twee universitaire centra in Barcelona.

Bekijk de film van het ontwerp van de Anisha tafellamp

Foscarini Anisha piccola tafellamp wit