Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Anisha Piccola Wit

Foscarini Anisha Piccola Wit

€379,00
Anisha Piccola tafellamp in de kleur wit uitgevoerd met ledlichtbron 3,4W kleur 3000K 300Lm. Dimbaar met ingebouwde touchdimmer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Anisha Piccola tafellamp

Anisha Piccola tafellamp in de kleur wit uitgevoerd met ledlichtbron 3,4W kleur 3000K 300Lm. Dimbaar met ingebouwde touchdimmer. Anisha Piccola is een ontwerp van Studio Lievore Antherr. De Anisha Piccola is geschikt voor een breed scale aan stijlen en verschillende interieurs In de hal, in een woonkamer, slaapkamer of op een bureau, met zijn lichte geest en niet mis te verstane identiteit: zowel in- en uitschakelen. Anisha Piccola word geleverd in een speciale verpakking. Naast de Piccola is erook een Grande Anisha versie leverbaar in de kleur wit.

Afmetingen van de tafellamp zijn: Hoogte 32 Centimeter, Dikte 5 centimeter en breedte 23 centimeter.

Anisha is als een vloeistof in een omhullende frame, een onregelmatige ovaal die een gevoel geeft van steeds, Anisha schetst een lege ruimte, definieert en vult deze met zijn licht, produceert een magische sensatie. Gerealiseerd in ABS, de tafellamp Anisha is beschikbaar in twee twee kleuren – puur wit dat met de ruimte of rood voor een beslissende, die een herkenbare aanwezigheid combineert.

Ontwerper Anisha

De firma Lievore Altherr Molina werd in Barcelona opgericht in 1991 door Alberto Lievore, Jannette Altherre en Manel Molina. Haar huidige activiteiten omvatten interieur design, ontwerp, beeldredactie van de verpakking en raadpleging, alsmede onderwijs posts in twee universitaire centra in Barcelona.

Bekijk de film van het ontwerp van de Anisha tafellamp

Foscarini Anisha Piccola