Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Anisha grande tafellamp wit

Foscarini Anisha grande tafellamp wit

€479,00
Foscarini Anisha tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Anisha grande tafellamp wit

Foscarini Anisha rande tafellamp leverbaar in de kleur wit. Uitgevoerd met LEDlichtbron 4,5W kleur 3000K 400Lm. De Foscarini Anisha is dimbaar met ingebouwde touchdimmer. Anisha is een ontwerp van Studio Lievore Antherr. Afmetingen tafellamp: Hoogte 46 centimeter, diepte 5 centimeter en breedte 33 centimeter. Het aansluitsnoer heeft een lengte van 160 centimeter.

Anisha is als een vloeistof in een omhullend frame, een onregelmatige ovaal die een bijzonder gevoel geeft. De Anisha schetst een lege ruimte, definieert en vult deze met zijn licht, produceert een magische sensatie.

De tafellamp geeft semi diffuus en direct down licht op een oppervlak. Bijvoorbeeld bijzettafel of dressoir. De touchdimmer is geïntegreerd in de voet van de Anisha en is zo ontworpen om aan-uit te schakelen. De LEDdriver is geïntegreerd in de stekkeradapter en is samen met het snoer transparant van kleur zodat deze zo weinig mogelijk opvalt.

De Anisha is geschikt voor een breed scala aan stijlen en verschillende interieurs In de hal, in een woonkamer, slaapkamer of op een bureau, met zijn lichte geest en niet mis te verstane identiteit: zowel aan als uit. Anisha wordt geleverd in een verpakking. Naaste grande is er ook een piccola versie leverbaar.

Ontwerper Anisha Grande

De firma Lievore Altherr Molina werd in Barcelona opgericht in 1991 door Alberto Lievore, Jannette Altherre en Manel Molina. Haar huidige activiteiten omvatten interieur design, ontwerp, beeldredactie van de verpakking en raadpleging, alsmede onderwijs posts in twee universitaire centra in Barcelona.

Bekijk film van het ontwerp van de Anisha Grande tafellamp.

 

Foscarini Anisha grande tafellamp wit