Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Anisha Grande Wit

Foscarini Anisha Grande Wit

€479,00
Foscarini Anisha tafellamp. Foscarini verlichting voor de beste PRIJS. Officieel dealer Foscarini.Gratis thuisbezorgd.100% garantie Foscarini.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Anisha Grande 

Foscarini Anisha Grande tafellamp leverbaar in de kleur wit. Uitgevoerd met ledichtbron 4,5W kleur 3000K 400Lm. De Foscarini Anisha is dimbaar met ingebouwde touchdimmer. Anisha is een ontwerp van Studio Lievore Antherr. Afmetingen tafellamp: Hoogte 46 centimeter, diepte 5 centimeter en breedte 33 centimeter. Het aansluitsnoer heeft een lengte van 160 centimeter.

Anisha is als een vloeistof in een omhullende frame, een onregelmatige ovaal die een gevoel geeft van steeds, Anisha schetst een lege ruimte, definieert en vult deze met zijn licht, produceert een magische sensatie. Gerealiseerd in ABS, de tafellamp Anisha is beschikbaar in twee twee kleuren – puur wit dat met de ruimte of rood voor een beslissende, die een herkenbare aanwezigheid combineert.

De tafellamp geeft semi diffuus en direct down licht op een oppervlak. Bijvoorbeeld bijzet tafel of dressoir. De touchdimmer is geintegreerd in de voet van de Anisha en is zo ontworpen om aan-uit te schakelen. De leddriver is geintegreed is de stekkeradapter en is samen met het snoer transparant van kleur zodat deze zo weinig mogelijk opvalt.

De Anisha is geschikt voor een breed scale aan stijlen en verschillende interieurs In de hal, in een woonkamer, slaapkamer of op een bureau, met zijn lichte geest en niet mis te verstane identiteit: zowel in- en uitschakelen. Anisha word geleverd in een verpakking. Naaste Grande is er ook een Piccola versie leverbaar.

Ontwerper Anisha Grande

De firma Lievore Altherr Molina werd in Barcelona opgericht in 1991 door Alberto Lievore, Jannette Altherre en Manel Molina. Haar huidige activiteiten omvatten interieur design, ontwerp, beeldredactie van de verpakking en raadpleging, alsmede onderwijs posts in twee universitaire centra in Barcelona.

Bekijk film van het ontwerp van de Anisha Grande tafellamp.

 

Foscarini Anisha Grande.