Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Soffio tafellamp

Foscarini Soffio tafellamp

€705,00
De Soffio is een grote glazen tafellamp van Foscarini. Het warme, intense licht draagt ​​bij aan het creëren van een rustige, verfijnde sfeer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Soffio tafellamp 

De Soffio is een grote glazen tafellamp van Foscarini. De kracht en discretie van een geweldige acteur in een bijrol. Soffio is een lamp van grote proporties, maar met een zeer discrete uitstraling. Het warme, intense licht draagt ​​bij aan het creëren van een rustige, verfijnde sfeer.

De tafellamp is 50 centimeter hoog en heeft een doorsnede aan de bovenkant van 30 centimeter een transparante aansluitkabel van 165 centimeter. Inclusief ledlichtbron 13,5W 2700K lichtoutput 1300Lm dimbaar CRI waarde groter dan 80.

Tafellamp die diffuus en direct licht geeft op een tafel, side table of bureau. De Soffio straalt de kracht en discretie uit van een tweede acteur in een film. De tafellamp is grote afmetingen maar is desondanks niet echt aanwezig. Het warme intense licht maakt de Soffio perfect geschikt voor een koffie tafel of side table, waarbij deze bijdraagt aan een kalm en warm atmosfeer. Het geblazen opalen schaduw effect van het glas wat deze lamp zo speciaal maakt is is te danken aan het vakmanschap van de glasblazers. Ieder lamp is unique en is afhankelijk van het vakmanschap van de glasblazer om de balans tussen transparant en opaalheid te vinden. Als het opalen glas intens verlicht wordt geeft verspreid het een egaal diffuus licht. Het transparante deel aan de onderkant fungeert als ondersteuning voor het opalen bovengedeelte. Hierdoor lijkt het opalen deel te zweven in de lucht. Al hoewel de tafellamp een groot object is lijkt hij in werkelijkheid toch bescheiden. Vakmanschap en technologie is zichtbaar doordat de ledlichtbron in het opalen gedeelte geplaatst is. Op de bovenzijde van de aluminium schijf bevindt zich een touch knop waarmee de Soffio gedimd en geschakeld kan worden. 

Heeft u vragen over de te gebruiken lichtbronnen en toe te passen dimmer neemt u dan contact met ons op tel:085-0603350 of via WhatsApp.

Ludovica + Roberto Palomba

Gregg is een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

Foscarini Soffio tafellamp