Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Birdie wandlamp

Foscarini Birdie wandlamp

€290,00
Foscarini Birdie wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Birdie wandlamp

De slanke steun herinnert aan een tak van een boom, zijn schaduw is een herinterpretatie van het klassieke lees lamp, terwijl de tak, alsof ie klaar is voor een "birdie" om op te uitstappen, raak je touch knop aan, schakelt de Birdie aan of uit. Deze drie elementen smelten spontaan samen om leven te geven aan een vriendelijke lamp, die een goede en vertrouwde structuur met een moedig karakter combineert. Gemaakt van stevig, maar lichtgewicht materialen, Birdie heeft een ander karakter afhankelijk van de kleur van de diffusor: in wit, het kan discreet en bijna onzichtbaar, maar in het grijs wordt het meer van een prima donna spelen en de hoofdrol in een kamer. Met de wandlampop de muur breidt de mogelijkheid van het maken van combinaties van de verschillende versies van dezelfde collectie, coördineren van de verlichting van een hele kamer.

Ludovica + Roberto Palomba

De ontwerpers van de birdie serie Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze hebben Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontvingen vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plannen architecturen en ontwerpen beurzen wereldwijd. Zij werken als art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

Kleuren van de kap: wit, grijs. Lichtbron 12W Retrofit E27 

De Birdie heeft een breedte van 17 centimeter en een hoogte van 42 centimeter en een diepte van 24 centimeter.

De ontwerpers van de birdie serie Ludovica + Roberto Palomba vertellen over hun ontwerp.

Foscarini Birdie wandlamp