Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Bahia mini wandlamp

Foscarini Bahia mini wandlamp

€515,00
De Bahia mini van Foscarini herinnert aan witte stranden, zonnige hemel en de elegantie van de Bossa Nova. Dit is de mini versie met een grote schijf minder dan de standaard Bahia.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Bahia mini wandlamp

De Bahia mini van Foscarini herinnert aan witte stranden, zonnige hemel en de elegantie van de Bossa Nova. Dit is de mini versie met een grote schijf minder dan de standaard Bahia. De Bahia mini is in LED verkrijgbaar, deze heeft Foscarini zo ontwikkeld dat de magie van het licht behouden blijft. De Bahia mini heeft vele mogelijkheden voor gebruik in zowel in interieurs als voor projecttoepassingen, vooral in het lage energieverbruik en minimaal onderhoud LED versie. De asymmetrische compositie van vormen van de Bahia decoreert en verlicht met een elementair schilderachtig effect en een magisch spel van schaduwen en gloed.

De Bahia mini is 53 centimeter breed en 55 centimeter hoog en heeft een diepte van 6,5 centimeter, uitvoeringen Bahia mini:

  • LED included 21W 2850 K 2425 lm CRI>90
  • LED dimbaar mogelijkheden on/off, push of DALI
  • LED MyLight dimbaar via bluetooth met de Casambi App

Vragen over de diverse uitvoeringen? Neem even contact met ons op.

Ontwerpers Bahia mini

De ontwerpers van de Bahia mini zijn Lucidi en Pevere. Paolo Lucidi en Luca Pevere werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere dat is gevestigd in Udine, en ontwerpt veel industrieel werk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Foscarini Bahia mini wandlamp