Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Bahia mini

Foscarini Bahia mini

€469,95
De Bahia mini van Foscarini herinnert aan witte stranden, zonnige hemel en de elegantie van de Bossa Nova. Dit is de mini versie met een grote schijf minder dan de standaard Bahia.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Bahia mini

De Bahia mini van Foscarini herinnert aan witte stranden, zonnige hemel en de elegantie van de Bossa Nova. Dit is de mini versie met een grote schijf minder dan de standaard Bahia. De Bahia mini is in LED verkrijgbaar, deze heeft Foscarini zo ontwikkeld dat de magie van het licht te behouden blijft. De Bahia mini heeft vele mogelijkheden voor gebruik in zowel in interieurs en project toepassingen, vooral in het lage energieverbruik en minimaal onderhoud LED versie.

De Bahia mini is 53 centimeter breed en 55 centimeter hoog en heeft een diepte van 6,5 centimeter, uitvoeringen Bahia mini:

  • LED included 43W 2850 K 4850 lm CRI>90
  • LED Dimbaar
  • LED mylight

NIEUW in 2021 is de Bahia met goud.

Vragen over de diverse uitvoeringen? Neem even contact met ons op.

Ontwerpers Bahia mini

De ontwerpers van de Bahia mini zijn Lucidi en Pevere. Paolo Lucidi en Luca Pevere werkten samen op bekende ontwerpbureaus in Milaan. In 2002 ondertekende zij hun eerste opdrachten samen en in 2006 richten zij Studio Lucidi & Pevere in Milaan op. Tegenwoordig is Studio Lucidi & Pevere dat is gevestigd in Udine, en ontwerpt veel industrieel werk voor internationaal gerenommeerde bedrijven, die behoren tot een groot aantal verschillende sectoren.

Foscarini Bahia Mini