Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Circus wall

Circus wall

€475,00
Foscarini Circus Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Circus wandlamp.

Een zachte vorm gemaakt van geblazen glas verschijnt vast met een metalen knoop van de satin-afwerking, die is gepositioneerd ten opzichte van het centrale gat. Dit is het merk teken van de Foscarini Circus. De naam roept de cirkel vormige vorm van de lamp; een vorm die is altijd actueel, zozeer zelfs dat het sinds 1994 deel uitmaakt van de Foscarini collectie. Beschikbaar als een muur of plafondlamp, Circus versiert met een eenvoudige, evenwichtige karakter, onderstreept door de intense gloed door het opalen glas kap. Het glanzende oppervlak verrijkt de basisvorm van de lamp door een illusie van elegante reflecties. De lamp is verkrijgbaar in twee maten de Grande en de Piccola.

De ontwerpster van de Circus is Defne Koz een industrieel ontwerper die haar carrière begon op het gebied van de Domus Academie. Ze biedt consulting voor productontwikkeling en creatieve ondersteuning voor strategie productinnovatie in huishoudelijke apparaten, electronica, inrichting, stedelijke inrichting, accessoires voor het huis en tabel, verlichtingssystemen, interieur en objecten voor huizen en winkels.

De Circus Grande heeft een doorsnede van 46 centimeter en een hoogte van 13 centimeter.
De Circus Piccola heeft een doorsnede van 32 centimeter en een hoogte van 12 centimeter.

Lichtbronnen toe te passen:
Grande 4X12W E27 Retrofit Led.
Piccola 4X8W E14 Retrofit Led.

Datablad Circus wandlamp