Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Big Bang wandlamp / plafondlamp

Foscarini Big Bang wandlamp / plafondlamp

€553,00
Foscarini Big Bang Wandlamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer. Lichtadvies en Lichtplan.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Big Bang wandlamp/plafondlamp

De Big Bang (Oerknal) wandlamp/plafondlamp van Foscarini bestaat uit meerdere lagen van methylmethacrylaat. Het creërt een dynamische compositie rond een helder centrale kern, waaruit het licht in alle richtingen wordt vrijgegeven en bedekt. De lichte body met een sterke ruimtelijke waarde, wordt versterkt door een samenspel van licht en schaduw, Big Bang is ideaal om te personaliseren in een omgeving met verschillende stijlen. Verkrijgbaar in rood of wit, Big Bang creëert diffuus licht en reflectie op de wand.

De Big Bang is 79 centimeter breed en 66 centimeter hoog en heeft een diepte van 23 centimeter. Lichtbron is 120W R7s en is dimbaar met een gloeilamp dimmer.

Ontwerpers van de Big Bang serie zijn Enrico Franzolini met Vicente Garcia Jimenez de eerste is in 1952 geboren in Udine. Hij studeerde in Florence en promoveerde in architectuur aan de Universiteit van Venetië. In 1972 werd hij uitgenodigd voor de 36e Biënnale tentoonstelling van decoratieve Kunsten in Venetië, exposeerde met twee objecten geproduceerd door de Livio Seguso glas-manufactory in Murano. In 1978 markeerde zijn eerste persoonlijke tentoonstelling in Plurima Gallery in Udine het begin van zijn interesse in minimale architectuur. Tegelijkertijd echter raakte hij geïnteresseerd in architectuur en interieur en product design. Hij heeft gewerkt met enkele van de belangrijkste bedrijven van het meubilair zoals Accademia, Alias, Cappellini, Crassevig, Gervasoni, Knoll International, Montina, Moroso en Pallucco. Vicente Garcia Jimenez werd in 1978 geboren in Valencia (Spanje). Afgestudeerd in industrieel ontwerp aan de faculteit van Castellon de la Plana, verhuisde hij naar Barcelona waar hij samenwerkte met Santa & Cole. Een grote behoefte aan de ontwikkeling van zijn formele en creatieve vaardigheden brengt hem in Milaan, vanwaar, na korte professionele ervaringen, verhuisde hij naar Udine. Hij richtte er zijn atelier, dat samenwerkt met een heleboel bedrijven, voor de ontwikkeling van verlichtingsproducten, meubilair en tentoonstellingen instellingen.

Foscarini Big Bang wandlamp / plafondlamp