Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Rituals XL hanglamp

Foscarini Rituals XL hanglamp

€697,00
De Foscarini Rituals hanglampen is een serie van 4 modellen Rituals 1,2,3 en de XL. Dit is de XL uitvoering van 40cm x 41cm, deze hebben we apart online gezet vanwege het grote aantal verschillende uitvoeringen.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Rituals XL hanglamp

De Foscarini Rituals hanglampen is een serie van 4 modellen Rituals 1,2,3 en de XL. Dit is de XL uitvoering van 40cm x 41cm, deze hebben we apart online gezet vanwege het grote aantal verschillende uitvoeringen. De Rituals XL is in een lamp van geblazen glas geïnspireerd door de magische Oosterse rijstpapieren lantaarns. De materialen van een Venetiaanse traditie. Het is een ontmoeting tussen Oost en West. In het glas zijn oppervlakkige incisies gemaakt met een speciale techniek. Deze oude ambacht van het slijpen van geblazen glas maken de Foscarini Rituals XL tot een fascinerende visualisatie, zowel als ze branden als uitgeschakeld zijn.

De Rituals XL hanglamp is er in meerdere uitvoeringen:

  • Met E27 fitting in de kleuren, wit/wit, goud/wit, graftiet/wit.
  • LED alleen in de kleur wit/wit.
  • LED dimbaar alleen in de kleur wit/wit.

Op de onderstaande foto zijn de verschillende kleuren goed zichtbaar.

 

Foscarini Rituals videlamp

Met de canopies van Foscarini is het mogelijk om jouw eigen videlamp samen te stellen. Standaard hebben de hanglampen een maximale hoogte van 340cm maar ze zijn ook verkrijgbaar met een maximale lengte van 10 meter. Deze staan niet online en hebben en langere levertijd. Graag contact met ons opnemen met uw wensen en dan bekijken wij de mogelijkheden. Hieronder een voorbeeld van een videlamp gemaakt van de Rituals hanglampen 1,2 en 3.

Ontwerpers Foscarini Rituals

De Rituals serie zijn een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken.

Foscarini Rituals XL hanglamp