Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Chouchin reverse

Chouchin reverse

€483,00 €458,00
Foscarini Chouchin reverse hanglamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
10 werkdagen
Beschrijving
Foscarini Chouchin reverse hanglamp

Chouchin reverse hanglamp leverbaar in verschillende uitvoeringen en kleurstellingen. De chouchin 1 is gemaakt van wit geblazen glas met oranje glazen rand. De chouchin 2 is gemaakt van wit geblazen glas met groene rand. De chouchin 3 is gemaakt van wit geblazen glas grijze rand.
Eenvoudig en stijlvol, Chouchin teams unieke ambachtelijke gebaseerde expertise met een modern en opvallend eenvoudige stijl. De Chouchin familie bestaat uit 3 modellen met een lichaam gekleurde mat glas. Naast de eerste versie een nieuwe geboren: Chouchin omgekeerde. De vormen zijn hetzelfde, maar de kleuren hebben ze omgekeerd; de kap is nu wit terwijl de kraag dezelfde kleur als de vorige vorm van de Chouchin blijft. Het is niet alleen over een nieuwe kleur, maar veeleer een nieuw licht, een nieuw gebruik zelfs. Alle versies kunnen afzonderlijk of in zeer schilderachtige composities worden gebruikt: de perfecte mix van traditie en moderniteit.

Maatvoeringen:
-Chouchin 1 doorsnede van de hanglamp is 40 centimeter en de hoogte is 31centimeter.
-Chouchin 2 doorsnede van de hanglamp is 22 centimeter en de hoogte is 43 centimeter.
-Chouchin 3 doorsnede van de hanglamp is 30 centimeter en de hoogte is 25 centimeter.

Bij de lichtbronnen zijn verschillende mogelijkheden de drie variaties hebben een E27 fitting:
-Led retrofit 25W E27
-Halopar 100W par 30 E27
-Halolux 150W E27.

Het ontwerp is van Ionna Vautrin uit 2015 chouchin reverse De ontwerperster Ionna Vautrin van de chouchin familie is Ionna Vautrin geboren in Frankrijk in 1979, Ionna Vautrin is afgestudeerd aan de L'école de ontwerp Nantes Atlantique in 2002. Ze werkte achtereenvolgens voor Camper in Spanje, en door de studio's van George J. Sowden in Italië en van Ronan & Erwan Bouroullec in Frankrijk. Tegelijkertijd ontwikkelt ze een eigen werken met verschillende design bedrijven: eerst met Industreal in Milaan, daarna met de Tools-Galerie in Parijs en sinds 2010 met Foscarini.

Chouchin Reverse