Delen
Deel dit product
Je beoordeling toevoegen
Beoordeel Foscarini Rituals XL tafellamp

Foscarini Rituals XL tafellamp

€609,00
Stukprijs: €0,00 /
Foscarini Rituals XL tafellamp. Gratis thuisbezorg of af te halen in de showroom. Lucente is officieel Foscarini dealer.
De levertijd is 5 werkdagen.
Beschrijving

Foscarini Rituals XL tafellamp

De Rituals tafellamp serie van 4 modellen Rituals 1,2,3 en XL van Foscarini vertaalt de magische heldere Oosterse rijstpapieren lantaarns in een lamp van geblazen glas, de materialen van de Venetiaanse traditie. Het is een ontmoeting tussen Oost en West, geheugen en eigentijds, poëtische inspiratie en technologisch onderzoek die naar rituelen van de lampen: een familie van verschillende vormen en nog aanvullende. Oppervlakkige incisies gemaakt in het glas van de rituals industrialiserende techniek van de oude ambachtelijke werk en van het slijpen van geblazen glas maken een fascinerende visualisatie op lampen, zowel als ze branden of uitgeschakeld zijn. Met hun krijtachtige uitziende aangenaam geblazen glas lichaam. Het grootste model – Rituals XL-vermenigvuldigt de intensiteit en de omvang van de verlichting met behoud van een gevoel van light-air. Alle modellen rituals geven een helder, warm en zacht licht in de omgeving. Een sierraad in ieder interieur en geeft een toegevoegde waarde in uw woning.

Ludovica + Roberto Palomba

De Rituals serie zijn een ontwerp van Ludovica + Roberto Palomba, architecten, werken en wonen in Milaan. Ze Palomba Serafini Associati opgericht in 1994. Zij ontving vele internationale prijzen zoals Compasso D'Oro, Elle Decoration International Design Award, Red Dot, Design Plus, Good Design Award, Designprijs van de Duitse. Ludovica + Roberto Palomba plan architecturen en ontwerp beurzen wereldwijd. Zij werken en art director voor enkele van de meest gevestigde merken

Rituals XL tafellamp kunnen de volgende lichtbronnen toegepast worden maximaal Led retrofit 1x15W E27 of halolux E27 150W. Leverbaar met snoerschakelaar of snoerdimmer.

De Rituals XL heeft een hoogte van 41 centimeter en heeft een doorsnede van 40 centimeter.

Bekijk de video waarin ontwerper Ludovica en Roberta Palomba uitleggen hoe ze de Rituals serie gemaakt hebben.

Foscarini Rituale XL tafellamp